holbaek-large

Hurtigere diarréudredning giver kortere indlæggelser

Region Sjælland har taget en ny metode i brug til udredningen af diarré. Tidligere tog det dage at få svar på en prøve. Nu er det klar i løbet af få timer.

Læs mere
Hurtigere diarréudredning giver kortere indlæggelser

Tag en lygte med

Tag en lygte med
Våbennedkastning og kampen for frihed med Holbæk Museum den 7. september kl. 19.00 – 20.00. Mærk historiens vingesus og vær med når lyset leder til indflyvningsbanen ved Nørre Vallenderød. Her blev kastet våben ned under 2. verdenskrig til lokale modstandsgrupper. Især i de sidste måneder af 2. verdenskrig var der stor aktivitet, ikke kun her i Vestsjælland, men over hele landet i en væbnet modstand mod besættelsesmagten.

Læs mere

Budget 2023

Kommunalbestyrelsen har afholdt sit årlige budgetseminar. Den 29. august begynder høringen for Budget 2023 og samme aften er der borgermøde i Rotationen.

Læs mere
Budget 2023

Åbent hus hos KrispPilates og Yoga

Åbent hus hos KrispPilates og Yoga
Krispilates og yoga ændrer navn til YOGA ATELIERET, og det fejres den 4.9. kl 11-14. Arrangementet finder sted på Løserupvej 21, 4300 Holbæk, er GRATIS, og du er inviteret. Kom og oplev og hør om yogastudiets historie og Kristinas undervisning, og få et glas bobler eller andet at drikke, og med til at fejre.

Læs mere

Holbæk Bibliotekerne fylder 120 år

Når kalenderen viser uge 35, fejrer Holbæk Bibliotekerne 120-års jubilæum. Det sker med en række spændende arrangementer, der er åbne for alle.

Læs mere
Holbæk Bibliotekerne fylder 120 år

Måske sidste chance

Måske sidste chance
Kom med på en musikalsk rejse, hvor vi sammen med børnene undrer os over alt det, der er lillebitte, alt det der er kæmpestort og alt derimellem.

Læs mere

Politirapporten

Politiet fik en anmeldelse fra en 19-årig dreng, som sammen med en kammerat havde spillet fodbold. I forbindelse med at fodbolden var blevet skudt op på et tag, havde drengene forladt boldbanen for at hente bolden. Imens de var ved at hente bolden så de, at den bæltetaske, de havde efterladt på et fodboldmål, blev taget af en mand. De to drenge alarmere politiet og løb efter manden.

Læs mere
Politirapporten

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg