holbaek-large

Glem ikke 'Huskeugen'

Holbæk Kommune sætter for fjerde gang demens på dagsordenen og afvikler Huskeuge i uge 38. Huskeugen sætter fokus på og skaber mere viden om demens.

Læs mere
Glem ikke 'Huskeugen'

Politirapporten

Politirapporten
En 92-årig kvinde fra Holbæk by anmeldte, at hun var blevet fuppet af en falsk bankmand til at udlevere både sit dankort og nogle pengesedler. Hun havde kl. ca. 13.00 uventet modtaget et telefonopkald fra en fremmed mand, der oplyste at ringe fra et pengeinstitut. Årsagen var en mistanke om, at den 92-åriges bankkonto var ved at blive misbrugt, så hun blev overtalt til at udlevere sit dankort for at undgå et eventuelt misbrug.

Læs mere

Handleplan skal forebygge amputationer

Med en ny handleplan vil Region Sjælland nedbringe antallet af amputationer. En hjørnesten i planen bliver at få patienter i risikogrupper tidligere ind i behandlingsforløb. Handleplanen sikrer også en styrkelse af karkirurgien i Region Sjælland.

Læs mere
Handleplan skal forebygge amputationer

SoMe Starter Pakken (1:1)

SoMe Starter Pakken (1:1)
"Via dette online kursus får du hjælp af Din IT Buddy, skridt for skridt: Vi går sammen igennem alle funktioner, og opsætter dine konti så de kan tale sammen, og du kan dele opslag på begge platforme i et og samme sekund. Vi får sat 2- trins godkendelse på begge platforme. Vi tager fat i Meta Business Suite som vi bruger når man har en professionel virksomhedsside på Facebook."

Læs mere

Wild wild Vestsjælland

Vi befinder os ved Ruds Vedby på Vestsjælland, men det ligner kulissen fra en ægte westernfilm. Birkegårdens Haver har udsmykket haverne med alt fra halmballer til hestevogne og store kaktusser. Find din indre cowboy eller cowgirl frem, og slå dig løs i det vilde vesten – børn som voksne. Det sker den 13. og 14. august.

Læs mere
Wild wild Vestsjælland

Sundhed og fællesskaber i fokus på Sundhedsdagen

Sundhed og fællesskaber i fokus på Sundhedsdagen
Der bliver dækket op til en festlig og sundhedsfaglig dag, når der afholdes Sundhedsdag den 20. august.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg