holbaek-large

Åstedsforretning

For at forbedre trafikforholdene har Holbæk Kommune besluttet at anlægge en ny vej i forlængelse af Skagerakvej til Munkholmvej. Anlægget forudsætter, at der erhverves areal fra tilstødende ejendomme. Holbæk Kommune har besluttet at søge de nødvendige rettigheder m.v. erhvervet – om nødvendigt – ved ekspropriation efter § 96 i Vejloven (Lov nr. 1520 af 27. dec. 2014).

Læs mere
Åstedsforretning

Trafikmuseet i Hørve er fortsat på skinner

Trafikmuseet i Hørve er fortsat på skinner
"Privatbanernes billettrykkemaskine, der står på museet, fylder 100 år, og museet bliver 30 år. Det vil støtteforeningen gerne fejre i museets åbningstid, lørdag den 30. juli. Museet åbner kl. 10, og fra kl. 11 til 14 holder vi en lille reception med lidt godt til ganen til dem, der møder frem. Vi håber naturligvis, at nogen af foreningens støttemedlemmer samt andre kommer forbi." 

Læs mere

Glidende generationsskifte

Det er over 50 år siden Arne Smidt startede som elev hos Emil Brogaard. Dengang hed forretningen Emil Brogaards Skrædderi og Maalkonfektion. Siden blev Arne eneejer af herretøjsforretningen og skrædderiet, og det succesrige generationsskifte er nu i gang med at blive gentaget. I 2020 blev Søren Hyldegaard nemlig ny kompagnon i Holbæks førende herretøjsforretning.

Læs mere
Glidende generationsskifte

En ambitiøs låsesmed-virksomhed

En ambitiøs låsesmed-virksomhed
Hos Din Sikkerhed er det muligt at sikre sig på forhånd, ikke blot hvis man har låst sig ude, men også ved at tegne en serviceaftale med firmaet, så du er sikret på andre områder. Der kan ud over oplukning tegnes serviceaftaler vedrørende bl.a. adgangskontrol, videoovervågning og alarmsystemer.

Læs mere

Unikke smykker til dig og dine kære

Mie Sunekær holder fast i de gamle håndværksmæssige traditioner, og du får altid en høj professionel standard, når du handler hos hende. Hun har stor erfaring indenfor guldsmedefaget, og arbejder med hele skabelsesprocessen fra idé til skitse til den endelige kreation.

Læs mere
Unikke smykker til dig og dine kære

Helse og stil i hjertet af Jyderup

Helse og stil i hjertet af Jyderup
I Jyderup vest for Holbæk finder du en hyggelig butik, der har mange forskellige slags varer – med vægt på helsekost. Den røde tråd er topkvalitet, for indehaverne Christian og Louise Sørensen har begge en passion for kvalitetsprodukter.

Læs mere

Strandtur på fire ben

Hvis stranden er en Blå Flag zone, er det ikke tilladt at medtage hunde i badesæsonen fra 1. juni til 30. september. Dette gælder også hunde i snor, men servicehunde er undtaget. I det omfang det er muligt, må man gerne have sin hund på stier og parkeringspladser. Vær derfor opmærksom på hvilket flag eller lokal skiltning der er ved stranden, inden du tager din hund med.

Læs mere
Strandtur på fire ben

Donation sikrer 300 nye sheltere i vores fælles natur

Donation sikrer 300 nye sheltere i vores fælles natur
A.P. Møller Fonden har bevilliget 16 mio. kroner til opførelsen af 300 nye sheltere i statslige naturområder over hele landet. Derudover sikrer bevillingen, at 100 af de eksisterende primitive overnatningspladser bliver opgraderet.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg