holbaek-large

Godt nyt om covid

Mens antallet af nysmittede er steget siden starten af februar, ligger antallet af nyindlagte stabilt på 20-40 om dagen. Det samlede antal indlagte er faldet, og antallet af daglige covid-19 dødsfald er meget lavt.

Læs mere
Covid-19 smitten har udviklet sig godt i Danmark i 2021

Erhvervslivet er robust

Efter en markant stigning i antallet af konkurser i begyndelsen af 2021, blandt andet drevet af IVS-ordningens snarlige udfasning og en pukkel hos skifteretterne, viser aprils tal igen færre konkurser. Dermed viser det danske erhvervsliv endnu en gang modstandsdygtighed over for coronarestriktioner.

Læs mere
Antallet af konkurser falder igen i april – erhvervslivet er robust

I denne uge inviteres de 55-59-årige

Sundhedsstyrelsen har opdateret vaccinationskalenderen. Den bliver opdateret på baggrund af de seneste prognoser og forventede vaccineleverancer fra producenterne.

Læs mere
I denne uge inviteres de 55-59-årige

Sankt Hans i Strandparken aflyses

Hvert år afholdes Sankt Hans i Strandparken i Holbæk, men på grund af retningslinjerne i forbindelse med coronavirus aflyses arrangementet i år.

Læs mere
Sankt Hans i Strandparken aflyses

Folkeskov i Svinninge: Så kom de første træer i jorden

Folkeskov i Svinninge: Så kom de første træer i jorden
Onsdag den 12. maj blev de første træer i Folkeskoven i Svinninge plantet ved en helt særlig begivenhed.

Læs mere

Observatoriet i Brorfelde søger timelønnede guider til sommeren 2021

Har du lyst til at tilbringe sommeren på Observatoriet? De leder efter nytænkende, involverende, fleksible formidlere i alle aldre til vores timelønnede guidekorps. Sammen med deres naturvejledere, er det guidekorpset, der står forrest, når vi inspirerer deres gæster til at gå på opdagelse i alt mellem himmel og jord – og lidt til.

Læs mere
Observatoriet i Brorfelde søger timelønnede guider til sommeren 2021

Kom med dit sløve værktøj!

Sommerferieaktivitet - Kom med dit sløve værktøj!
Det sker onsdag den 30. juni kl. 10.30-12.00 og kl. 13.00-14.30. Få hjælp på Holbæk Havn til at slibe værktøj som håndværkere har gjort i mere end 1000 år. Tag sløve knive, økser eller stemmejern med til Holbæk Havn og få vejledning i, hvordan man sliber redskaberne skarpe med forskellige typer af slibesten og værktøjsstål.

Læs mere

Et ordentlig skud kunst og kultur

Over 150 Midt- og Vestsjællandske gallerier og kunstneres private værksteder åbner op for interesserede gennem hele pinsen. Det er ganske gratis og der garanteres, at du får et glad ansigt af at besøge de mange spændende udstillingssteder. Der er ikke krav om Coronapas hos private udstillere og i gallerier.

Læs mere
Et ordentlig skud kunst og kultur

Kommunalvalget 2021

Kommunalvalget 2021
Kommunalvalget 2021 nærmer sig med raske skridt, og hos byportalen i Holbæk Kommune har alle, der er på valg, en unik mulighed for at nå ud til en masse vælgere – de vælgere der orienterer sig via små og store skærme og via sociale medier som Facebook.

Læs mere

Det sker i Holbæk!

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg