holbaek-large

Holbæk Studiekor koncert

Kom til koncert med Holbæk Studiekor, mandag d. 8. nov. kl. 20, i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk

Læs mere
Holbæk Studiekor koncert

Sofie Jama og Lene Wissing

Sofie Jama og Lene Wissing
I sine foredrag fortæller Sofie om sit forfatterskab og holder foredrag med udgangspunkt i sine bøger og de temaer de behandler. Arrangementet gennemføres som et interview med journalist ved Politiken Lene Wissing. Det sker d. 28. oktober 2021 på Jyderup Bibliotek.

Læs mere

Byvandring – Besættelsen i Holbæk

Kom med og se, hvor begivenhederne udspillede sig i Holbæk by under Besættelsen. En by der var splittet. Det sker 13. november 2021. Bogen “Et Danmark i splid med sig selv” danner udgangspunkt for en tur i byens centrum med stop på nogle af de steder, hvor der var hændelser under besættelsen 1940-45.

Læs mere
Byvandring – Besættelsen i Holbæk

Flere hundrede nye skove på vej

Flere hundrede nye skove på vej
Danmarks grønne lunger bliver snart endnu større. Der er nemlig meget mere skov på vej. Landbrugsstyrelsen har modtaget 381 ansøgninger fra landmænd om tilskud til at rejse skov på deres marker.

Læs mere

Politirapporten

En patrulje bemærkede en mand køre på en damecykel ad Holbækvej i nordøstlig retning. Da cyklisten erfarede, at politiet gerne ville tale med ham, forsøgte cyklisten at flygte fra politiet, så mistanken mod cyklisten om, at noget var galt, blev forstærket. Det lykkedes at få kontakt til cyklisten på Mosevænget, hvor politiet kunne konstatere, at damecyklen var efterlyst som stjålet.

Læs mere
Politirapporten

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg