holbaek-large

Erik Grip på Sidesporet

Prisvindende sangskrivere slår pjalterne sammen. Modtager af Den Danske Folkemusikpris 2020 og visesanger i en menneskealder Erik Grip sætter sammen med folk bandet The Sentimentals kursen mod nye horisonter. Det sker fredag d. 22. oktober 2021.

Læs mere
Erik Grip på Sidesporet

Detektorfund fra Holbæk

Detektorfund fra Holbæk
Museumsinspektør, arkæolog Kirsten Christensen modtager detektorfund for Museum Vestsjælland. I et foredrag om museets arbejde med de mange detektorfund, der dukker op i disse år, fokuserer hun på, hvad der sker med genstandene, fra finderne afleverer dem til Museum Vestsjælland, og indtil de kommer til Nationalmuseet. Det sker d. 28. oktober 2021.

Læs mere

En dag uden mobil

Kom til Nyvang i efterårsferien, og oplev hvordan det var at være barn, før mobil og sociale medier! Kom med tilbage til en tid uden skærme, hvor børn blev beskidte, gik på dristige eventyr og arbejde hårdt. Her skal I selv tage fat og opleve datidens børneliv på egen krop – på godt og ondt. Glem alt om at sidde stille, for her er nok at gøre; rigeligt arbejde og en masse, der skal leges og prøves.

Læs mere
En dag uden mobil

Observatoriet søger begejstrede naturformidlere

Observatoriet søger begejstrede naturformidlere
Brænder du for naturvidenskab? Synes du, at det er for fedt at dele din begejstring og interesse til især børn i 6-10 årsalderen? Er du klar på at give den gas på scenen og fortælle om alt fra mammutter, sorte huller, græshopper, dødishuller, Jupiters måner, flintesten og meget mere?

Læs mere

Lad musikken og fællesskabet være din rus

Under overskriften ”We are under the influence of Music” gennemfører Sundhedsstyrelsen igen kampagnen Music Against Drugs/Mere Fest – Mindre Druk sammen med Dansk Live og Roskilde Festival. Formålet er at få unge koncertgængere til at holde igen med alkohol og undgå stoffer.

Læs mere
Lad musikken og fællesskabet være din rus

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og få flere kunder