holbaek-large

Æbledage

I efterårsferiens første weekend finder Nyvang frugtmøllen og mostpressen frem og stiller dem op på Husmandsstedet. Så er du velkommen med dine egne æbler, som de hjælper dig med presse til den fineste æblemost (husk flasker eller andre beholdere til at hælde æblemosten på). Du kan godt bruge nedfaldsfrugt, men så har mosten ikke så lang holdbarhed.

Læs mere
Æbledage

Brætspilshygge på Holbæk Bibliotek

Brætspilshygge på Holbæk Bibliotek
Kom til spilhygge Lørdag den 16/10 kl. 15-19 på Holbæk bibliotek. Man mødes på den røde trappe i bibliotekets forhal. Bjarne og Anne-Mette finder forskellige brætspil frem, som man spiller i fællesskab. Biblioteket har en stor samling af brætspil, som man kan bruge, men du er velkommen til at tage dit yndlingsspil med.

Læs mere

Dukketeater – Varulven og den forheksede gris

Varulven og den forheksede gris er en Halloweenforestilling. Troldkvinden Vølve har i århundreder vandret Europa tyndt. Hun har lokket, narret og hjulpet spøgelser, genfærd og onde kræfter over i dødsriget. Nu er hun kaldt tilbage til sin hjemstavn. Noget er galt… Det sker d. 24. oktober 2021 på Holbæk Museum.

Læs mere
Dukketeater – Varulven og den forheksede gris

Ny ledelse styrker Danmarks største radiologiske afdeling

Ny ledelse styrker Danmarks største radiologiske afdeling
​Region Sjælland får i 2022 Danmarks største radiologiske afdeling, efter Regionsrådet sidste år besluttede at samle området under en samlet ledelse på Sjællands Universitetshospital fra årsskiftet. Nu er ledelsen af den nye afdeling fundet, og det er velkendte ansigter i regionen i form af radiolog Karina Vinum og radiograf Stine Louise Jensen, som bliver henholdsvis cheflæge og ledende overradiograf på afdelingen.

Læs mere

Antallet af indlagte covid-19 patienter på intensiv nedjusteres

En præcisering i algoritmen gør, at det samlede antal intensivt indlagte covid-19-patienter under pandemien justeres ned med 179 personer. Nu er algoritmerne rettet, og det samlede antal intensivt indlagte covid-19 patienter nedjusteret med 179 til i alt 1743 patienter i hele pandemiens periode.

Læs mere
Antallet af indlagte covid-19 patienter på intensiv nedjusteres

Politirapporten

Politirapporten
Politiet standsede en personbil, der var forsynet med nummerplader, der var afmeldt hos Motorstyrelsen. Bag rattet sad en spirituspåvirket, 30-årig mand fra Eskebjerg, som blev sigtet for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i bilen. Ved en ransagning af bilen fandt politiet to knive, som var ulovlige, hvilket også medførte en sigtelse for overtrædelse af knivloven.

Læs mere

Der sker en masse i Holbæk - Det sker

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg