holbaek-large

Møllen midt i Elverdamsdalen

Tadre Mølle er det perfekte udflugtsmål på en sommerdag, med god mulighed for at nyde madkurven, mens børnene går på opdagelse i møllen og i området omkring. Der er også en spændende have med lægeurter. Dit Holbæk var på besøg.

Læs mere
Møllen midt i Elverdamsdalen

Foredrag: køn på danske værfter

Foredraget er en del af en serie af maritime foredrag arrangeret i samarbejde mellem Museum Vestsjælland, Kystliv Holbæk og Nationalmuseets fartøjssamling. Det sker 8.september 2021.

Læs mere
Foredrag: køn på danske værfter

De islandske sagaer

De islandske sagaer
Torsdag den 7. oktober kl. 19 på Holbæk Bibliotek vil Jakob Kousgaard Mikkelsen gøre os klogere på disse gamle og fascinerende beretninger.

Læs mere

Long John & Us

Årets bluesaften med et solidt band fra Roskilde på Svinninge Skole. Oplev det 29. september 2021.

Læs mere
Long John & Us

Tyveri af dyre cykler stikker helt af

Tyveri af dyre cykler stikker helt af
Selvom antallet af cykeltyverier er faldet stødt siden 2009, er skadesudgifterne til stjålne cykler steget de seneste år. Og det skyldes, at antallet af dyre cykler, som bliver stjålet, nærmest er eksploderet inden for de seneste tre år. Til dem hører blandt andet el- og ladcykler, som ikke blot er populære hos danskerne, men også hos tyvene.

Læs mere

Usikker udsigt til regn

Sommeren 2021 har ind til nu været sparsom med nedbør, og tørkeindekset er efterhånden gået i rødt flere steder. Kigger man frem i prognoserne, er der udsigt til kraftige byger, men byger har det ofte med at være lokale og kraftige, så de forventes ikke at bløde den tørkeramte jord op i et hug.

Læs mere
Knastørt sommerland – og usikker udsigt til regn

Naturen er ikke et toilet

Når man skal, så skal man. Men må man? Friluftsrådet guider dig til, hvad du må og ikke må, når nødtørften skal forrettes.

Læs mere
Naturen er ikke et toilet

Det sker i Holbæk

Følg Dit Holbæk på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-holbaek.dk


Bliv partner og styrk dit salg