Ny ungdomsdramatik af Henriette Vedel, Leiv Arne Kjøllmoen og Teatret FAIR PLAY. Det sker 8 + 9 april kl. 19.00 samt 10. april kl. 15.00. For alle fra 12 år og op.

To unge mennesker spiller ping-pong. To børn hvis opvækst har været turbulent og præget af uro. De er begge to anbragt eller tvangsfjernet fra deres familier. Og begge har de svigt og smerte med i bagagen.

I PING-PONG møder vi de to unge mennesker – de to børn – som deler deres historier, og hvis bedste venner måske bliver hinanden. For hvordan skaber man sin egen identitet i overgangen mellem barn og voksen, når man er anbragt? Hvem er man? Hvem vil man være? Og hvordan finder man ro i sig selv og i livet?

Et år efter regeringens plan om at flere udsatte børn skal anbringes udenfor hjemmet, vil FAIR PLAY med denne forestilling rette blikket mod denne udsatte gruppe børn og unge.

Forestillingen er i familie med ”I Skovens Dybe Stille Ro” og ”Den Første Dråbe Blod”, da den fokuserer på unge mennesker på kanten af vores samfund. Som de to forhenværende forestillinger tager PING-PONG ligeledes favntag med unge mennesker, hvis virkelighed kræver, at vi genovervejer, hvordan vi som samfund og medmennesker tager stilling til de aktuelle tematikker.

Læs mere her

Foto: ABW