Holbæk Kommune rykker i disse år på den grønne dagsorden, og har samtidig et ønske om at sikre, at vi fortsat er et attraktivt sted at bo og drive erhverv. Som konsulent i Vækst og Bæredygtighed bliver du en central aktør, når politikere og ledere skal klædes på, så der kan træffes balancerede og bæredygtige beslutninger, der fremmer levedygtige lokalsamfund og en grønnere fremtid.

Hvis du har lyst til at blive fagligt udfordret, kan holde mange bolde i luften og kan kommunikere så både høj som lav fanger pointen, så er du måske deres nye kollega. Du vil blive en del af deres politiske/organisatoriske team, der arbejder med en bred vifte af opgaver på tværs af organisationen. Du kommer tæt på den administrative topledelse og kommunens politikere, og dine oplæg og notater vil ofte være det fundament, som ligger til grund for, at der kan træffes store som små beslutninger.

De tilbyder
Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fokus på høj kvalitet og effektivitet i arbejdet for at realisere den grønne omstilling. Samtidig skal vi skabe værdi for kommunens borgere og erhvervsliv – under hensyntagen til natur og miljø. Du får en spændende og varieret arbejdsdag i et tværfagligt miljø med bred kontaktflade i organisationen.
Dine primære samarbejdspartnere vil være sagsbehandlere, konsulenter, ledere og chefer.

Det er en stilling, hvor du tilbydes ansvar og får stor mulighed for at vise, at du kan mestre kommunikation og projektarbejde i en kompleks organisation. Det er samtidig en stilling, som over tid kan være et godt springbræt videre i organisationen.

Dine opgaver:
Sparring og kvalitetssikring af sagsfremstillinger til udvalg og kommunalbestyrelse
Analyser, notater, oplæg og anden ledelsessupport
Projektledelses- og projektdeltagelse både i forhold til strategiske indsatser og også konkrete opgaver
Mundtlig og skriftlig kommunikation med interne og eksterne aktører

Din profil
Du har formentligt en samfundsfaglig baggrund og gerne nogle års erfaring fra enten stat, region eller kommune. Du kan være en rutineret ræv eller en rookie. Det vil være en fordel, hvis du kender til det tekniske område, men vigtigere er det, at du er en god kommunikator, kan se sammenhænge, har et strategisk mind-set og politisk forståelse.

Du er god under tidspres og kan jonglere med flere bolde på samme tid. Du kan arbejde selvstændigt, men trives bedst, når du lykkes sammen med andre. Du skal kunne arbejde loyalt for den linje der lægges, men du er samtidig ikke bange for at udfordre ledelsen og komme med egne forslag til hvordan vi kan gøre tingene bedre.

Som person trives du med en hverdag, der er præget af skiftende opgaver og korte deadlines. Du er ambitiøs, fleksibel, serviceminded, og du løser dine opgaver med gåpåmod, energi og godt humør.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 10 .februar 2021)

Foto: ABW