Restaurant Sidesporet har et traditionelt dansk/fransk køkken med et sæsonbetonet menukort, der lægger vægt på gode råvarer. Maden serveres i en hyggelig og afslappet atmosfære i deres a la carte restaurant med terrasse og udsigt over Holbæk fjord. De har naturligvis også en julemenu og en juleplatte her i december.

Julemenu

Forret
Gravad laks, rugbrød og dildolie

Hovedret
And, Pommes Fondant, rødkål og æble-sveskepure

Dessert
Marcipan, æblemousse og kanelcreme

2 retter 260,-
3 retter 295,-

 

Juleplatte

Serveres både til frokost og aften

Karry sild
4 lune retter – efter køkkenets valg
Ris a la mande & ost
Pr. person 185,-
minimum 2 personer.

Husk at bestille bord på telefon 59 44 29 19

Julemenuen og Juleplatten sælges også ud af huset.

Læs mere her

Foto: ABW