Du kan i den kommende tid, når du besøger Holbæk Teater, tage lidt af Holbæk Teater med dig hjem. Frem til slutningen af januar 2021 vil du nemlig kunne købe en flot plakat eller et postkort med Holbæk Teater som motiv, designet af de lokale kunstnere fra Madusen. De to plakatdesignere laver flotte motiver i et smukt grafisk design, og har som en del af deres stilfulde sortiment også lavet en række motiver fra Holbæk by: Heriblandt Holbæk Teater.

Mindet om egne og fælles oplevelser
På Holbæk Teater vil vi gerne være en del af vores publikums minder – vi har som mål at de oplevelser, du får som gæst på Holbæk Teater, er oplevelser og erfaringer, som du har lyst til at tage med dig hjem. Nu har du også muligheden for at tage en del af vores alle sammens teater med dig, når du går herfra – i form af det velkendte motiv af den gamle, gule biograf – hvad end du har set en spændende teaterforestilling, grinet til en god omgang comedy eller deltaget i en af vores nærværende saloner. Du kan også give det, til en du har kær, så I sammen kan mindes jeres fælles oplevelser her på teatret.

”Vi er et lokalt, kreativt firma, der har tegnet mange motiver fra Holbæk og omegn. Naturligvis har vi også lavet en plakat med den karakteristiske bygning, der huser Holbæk Teater. Vi er rigtig glade for at få muligheden for at forene kunst og kultur og håber, at vores motiv vil glæde og minde om en skøn teateroplevelse”, skriver de to kunstnere bag Madusen – Sisse Jensen og Patrick Treu – om både værket og samarbejdet med Holbæk Teater.

Vi er glade for, at Madusen har villet indgå i dette samarbejde, og endvidere for at gå i samarbejde med lokale ildsjæle, der ligesom os, brænder for at få kunsten ud til byens borgere – og alle dem der vælger at lægge vejen forbi Holbæk og Holbæk Teater. Du vil også, når du træder ind på teatret, kunne se Madusens resterende Holbæk-motiver hænge til udstilling i vores foyer – og således forenes Holbæk Teater med Holbæks mange andre smukke kendetegn.

En oplagt julegaveidé
Det flotte Holbæk Teater-motiv kan på Holbæk Teater købes i to størrelser: En plakat i 30*40 cm og som A5-postkort med tilhørende kuvert. Plakaten udleveres i en fin gaveæske, og passer – ligesom postkortet – ind under juletræet. En oplagt julegaveidé er at købe et gavekort til Holbæk Teater og lægge i postkortet med Holbæk Teater-motivet. Giv det til en du har kær og tag vedkommende med i teatret her i det gamle hus, hvor I – i selskab med vores ansatte og de mange gæstende kunstnere – kan skabe flere gode minder sammen.

Plakat og postkort kan købes til hhv. 250 kr. og 45 kr. i baren til Holbæk Teaters arrangementer til og med januar 2021, samt ved fremmøde i billetten mandag, onsdag og fredag mellem kl. 10-14. Gavekort kan ligeledes købes ved fremmøde billetten på teatret mandag, onsdag og fredag mellem kl. 10-14 eller online på vores hjemmeside www.holbækteater.dk. Teatret holder lukket for jul og nytår fra d. 18. december kl. 14.00 og åbner igen d. 4. januar 2021.

Foto: Barbara Rousset