Teatret FAIR PLAY præsenterer Carlo Collodis udødelige klassiker: PINOCCHIO

Forestillingen PINOCCHIO er skabt af Teater Patrasket i samarbejde med den succesfulde engelske sceneinstruktør Alex Byrne – med steampunk, dukkemagi og grum humor.
Forestillingen spiller på Teatret FAIR PLAY søndag d. 8. november kl. 11.00 – for familier med børn fra 6 år og op. BESTIL BILLETTER HER.

PINOCCHIO er historien om dukken, der skal lære at blive menneske og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag. Inspireret af Collodis oprindelige historie mere end af Disney, finder forestillingen sin helt egen vej igennem historiens surrealistiske fantasiverden og svære moralske dilemmaer.
Det er en opsætning i et tidløst ”steampunk”-præget univers, skabt af scenografen Nathalie Mellbye, hvor fortællingen udfolder sig musikalsk og dramatisk omkring et trædeorgel på hjul – i et tæt ensemble af tre skuespillere og en musiker. Og hvor hovedpersonen får lov at optræde som dukke – i Katrine Karlsens prisbelønnede dukkedesign. Forestillingen søger at forene musikalsk og opfindsom ensemblefortælling med vild og grum situationskomik og rendyrket dukketeatermagi.

Instruktøren Alex Byrne er kendt for instruktion af en række stærke og prisbelønnede produktioner for danske børne- og ungdomsteatre. Han er endvidere kunstnerisk leder for det internationale teater NIE, som har modtaget en række internationale hædersbevisninger.

Teater Patrasket er et turnerende teater for børn og unge, der har hjemme i København. Siden 1985 har de skabt forestillinger, hvor de søger at forene humor med poetiske og rørende historier i et stærkt visuelt udtryk.

Med afsæt i børnepublikummet vil de lave teater, der er enkelt i sin form og universelt menneskeligt i sit indhold – og som derfor også godt kan ses af voksne.
Teater Patrasket søger et fysisk og visuelt udtryk og har fokus på at integrere spillet og legen med virkemidler, scenografi, dukker m.v. i teaterfortællingen.
De kærligste hilsner fra alle os på Teatret FAIR PLAY

PINOCCHIO
Gæstespil med Teater Patrasket

Spiller på Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk
Søndag d. 8. november 2020 kl. 11.00

Varighed: 1 time
Aldersgrænse: 6 år

Medvirkende: Maria Myrgård, Dirck Backer, Anne-Karina Nikolajsen, Bastian Popp
Instruktør: Alex Byrne
Scenograf: Nathalie Mellbye
Dukkemagere: Katrine Karlsen, Genevieve Tremblay, Dirck Backer
Musikalsk arrangør: Bastian Popp
Lysdesigner: Peter Rasmussen
Lydtekniker: Peter Rasmussen
Syersker: Christina Tidemand Greth, Pernille Gottschalk- Hansen
Dramatiker, forfatter: Efter Carlo Collodis bog af samme navn ved Alex Byrne og holdet
Komponist Bastian Popp

Foto: Søren Meisner