Efteråret har meldt sig, og det betyder at Teater FAIR PLAY i Holbæk for tiden spiller forestillingen Mariehønen Evigglad for fulde huse efter Covid-19 restriktionerne. De er så glade for at opleve hvilken glæde det skaber hos både børn og voksne at blive lukket ind i Sørens Snegls og Maries fantastiske univers. Forestillingen er en co-produktion med Teatret St. Tv.

Teater Fair Play har derudover både lidt ærgerlige men også spændende og gode nyheder til jer:
• Lancering af eget forlag og repremiere på Den Første Dråbe Blod – en forestilling baseret på historien om Kundby-pigen
• Aflysning af Den Store Julemiddag 6 i 2020 – du kan flytte dine billetter.

På trods af aflysning af årets juleforestilling, spiller de stadigvæk forestillinger i huset, og glæder sig til at byde jer velkommen:

DEN FØRSTE DRÅBE BLOD
22.-24. okt. + 12.-14. nov.
Fra 14 år

D. 22. oktober har vi repremiere på forestillingen Den Første Dråbe Blod – en historie baseret på sagen om Kundby-Pigen, men også en fortælling om hvad inklusion og fællesskab betyder i et ungt menneskes liv, og hvilke konsekvenser det kan have, når man ikke møder det i sin hverdag. Forestillingen havde første gang premiere i efteråret 2019, hvor den spillede for fulde huse, og spiller igen på Teatret FAIR PLAY d. 22.-24. oktober og d. 12.-14. november 2020. Forestillingen drager desuden på turné herimellem.

I forbindelse med genopsætningen af forestillingen, lancerer vi også vores eget forlag. Fremover vil vi udgive manuskripterne til vores egenproduktioner i bogform, og vi starter altså med ’Den Første Dråbe Blod’.

”Siden Forlaget Dramas konkurs i 2017 har ny dansk dramatik, især dansk børne- og ungdomsteaterdramatik, lidt af manglende udgivelsesmuligheder. Udgivelseskvaliteten er til stede, det læsende publikum lige så, men formatet; ny dansk børne- og ungdomsdramatik, er nærmest fraværende.

Derfor vil Teatret FAIR PLAY gerne betræde denne udgivelsessti. Vi har historierne, vi har forestillingerne, vi har publikummet. Nu, med dette forlagsinitiativ, har det læsende publikum også teksterne”, forklarer Robert Parr – leder af Teatret FAIR PLAY.

Vores første bogudgivelse – Den Første Dråbe Blod – lanceres d. 24. oktober på Teatret FAIR PLAY, og vil efterfølgende kunne købes for 125 kr. inkl. moms. rundt om i landets boghandlere og på www.fairplay.dk (kan også købes som E-bog 100 kr. inkl. moms).

Læs mere, køb bogen og bestil billetter her. 

 

Den første dråbe blod, Teatret Fair Play. Foto: David Trood