Overlæge Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fra Akutafdelingen på Holbæk Sygehus modtog torsdag aften Yngre Lægers Uddannelsespris i Region Sjælland.

Yngre Lægers Uddannelsespris bliver givet til en person, der har ydet en særlig indsats for lægers uddannelsesforhold i Region Sjælland. Det har uddannelsesansvarlig overlæge Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fra Akutafdelingen på Holbæk Sygehus, mener afdelingens yngre læger.

I indstillingen står der blandt andet: “Anders er meget optaget af, at der i det daglige er god mulighed for, at vi udvikler os som læger, og siger aldrig nej til at supervisere yngre læger (…) Anders er opmærksom på vigtigheden af feedback og debriefing, og fastholder en positiv tilgang til dette”.

Uddannelsesprisen, som bliver uddelt hvert år, blev overrakt ved Lægeforeningens Efterårsmøde den 17. september i Køge.

Stolt af anerkendelsen
Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm er beæret over at modtage prisen.

– Jeg er utrolig glad for den anerkendelse og positive feedback, som de yngre læger har vist ved at indstille mig til Uddannelsesprisen. Det er vigtigt, at vi har gode uddannelsesforløb, så de yngre læger er bedst muligt klædt på til mødet med patienterne, som er dem, vi er her for, siger Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm.

Tre personer var nomineret til Uddannelsesprisen. Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm blev indstillet af introduktionslæge Aske Tøgern Wissum fra Akutafdelingen på Holbæk Sygehus på vegne af de yngre læger.

Anders Vestergaard Krusenstjerna-Hafstrøm fik overrakt prisen af formanden for Yngre Læger i Region Sjælland, Kasper Smidt Gasbjerg. Pressefoto.