Lørdag er der Holbæk-premiere på UD MED KNUD.  Musikalsk familieforestilling – efter Jesper Wung-Sungs bog. For alle fra 10 år og op.

Holbæk Teater og Teatret Fair Play glæder sig til langt om længe at kunne præsentere den vigtige forestilling UD MED KNUD, der efter den nødvendige Corona-nedlukning, nu endelig er klar til at blive præsenteret for publikum.

William er en 12-årig dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads i skolen ved siden af sin bedste ven Sebastian. Eller at Katrine fra klassen er sød.

Men William tænker også på Knud… Knud er Williams sygdom. For William har kræft. Og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om. William har prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud, men det underlige er, at når Knud ikke er der, længes William også efter ham. For selv om Knud er sådan én, ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

Igennem rørende sange, drengerøvshumor og et legende univers ønsker vi at skabe et rum, der åbner op for dialog og forståelse for det svære emne.

Forestillingen er blevet til i tæt samarbejde med Børnecancerfonden, kræftsyge børn og deres familier. Holbæk Teater og Teatret Fair Play støtter Børnecancerfonden med indsamling på MobilePay 226390.

Spilletider:
Lørdag 26. sep. kl. 16.00 – PREMIERE
Søndag 27. sep. kl. 16.00
Tirsdag 29. sep. kl. 19.00
Onsdag 30. sep. kl. 10.00 + 19.00
Torsdag 1. okt. kl. 17.00

Bestil billetter her

Design: Asako Kido Parr