“Ud med Knud” er en forestilling lavet af Teatret FAIR PLAY og Holbæk Teater, som du kan se i perioden 26. september – 1. oktober, på Holbæk Teater.

Alder: Fra 10 år

Ud med Knud er en musikalsk familieforestilling efter Jesper Wung-Sungs anmelderroste roman af samme navn.

William er en helt almindelig dreng, som tænker på helt almindelige ting. Som at han gerne vil beholde sin faste plads ved siden af sin bedste ven Sebastian. Og at Katrine fra klassen er sød. Men William tænker også på Knud.

Knud derimod er ikke nogen almindelig dreng. Knud er Williams sygdom. For William har kræft. Og Knud er ikke lige den slags ven, man drømmer om. William har prøvet alle former for overraskelsesangreb for at komme af med Knud, men når Knud ikke er der, længes William også efter ham. For selv om Knud er sådan en, ingen ønsker at få tæt ind på livet, så er det også svært at finde sig selv, når han ikke er der.

Ud med Knud er en livsbekræftende og morsom musikalsk fortælling for børn og voksne – om at leve med sygdom helt tæt inde på livet.

Glæd jer til en rørende forestilling, der tager et af livets store emner op og behandler det med stor kærlighed og håb til livet!

Læs mere og bestil billet her

Pressefoto