Sommeren 2020 er mageløs. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Derfor synes  Bromølle Kro, at vi trænger til et godt, sundt grin.

I år skal vi holde sammen, mens vi holder afstand. Vi skal blive hjemme i Danmark, men må gerne rejse ud i Europa. Der er nok at grine af, men få steder at gøre det.

Derfor drager Frederik Karstrøm ud i sommerlandet med sin oneman-revy for at løsne op på krisestemningen og motionere danskernes lattermuskler.

Nu hvor kulturlivet må åbne, skal der også være afstand mellem kunstnerne på scenen. Frederik Karstrøm er derfor den eneste medvirkende i Mageløs Sommer 2020, hvor han vil spille mere end tyve roller på én aften. Publikum vil blandt andet møde Dronning Margrethe, Ulf Pilgaard og Søren Brostrøm.

Revyen tager hele sommeren 2020 under kærlig behandling, men det hele skal naturligvis ikke handle om virus og sygdom. Det skal bl.a. også handle om højskolesangbogen, singleliv og dronningens fødselsdag.
Frederik Karstrøm er skuespiller og har bl.a. medvirket i HØSTFESTEN – Det Store Morten Korch Show på Borreby Teater samt Korsbæk kommer til Skælskør. Han er desuden kendt for hans optrædener som Ole Henriksen.

Dato: Fredag den 07. august kl. 18,00

Der startes med en rigtig dejlig sommermenu bestående af

Marinerede grønne asparges med rejer og Hollandaisesauce
Rosa kalvefilet med sommerens smør-stegte grønsager, nye kartofler,
salat med ruccola og cherrytomat samt grøntsagsbearnaise.

Pris for menu og revy kun 350,00 kr.

Læs mere på deres hjemmeside her

Foto: ABW