Fredag den 3., 10., 17. juli kl. 10-15 med formidler.
Fredag den 24., 31. juli og den 7. august kl. 10-15 på egen hånd.

Et våbenmærkes motiver fortæller om den person eller familie, der ejer det. Samtidig gør det bæreren genkendelig i krig og fred.

Vær med en af de første tre fredage i juli, hvor museets formidler viser, hvordan man kunne lave farver med kærnemælk i middelalderen. Få viden om heraldik – altså læren om våbenmærker – og lav selv et sejt våbenskjold. Lige til at tage med hjem.

De tre sidste fredage i sommerferien er maleaktiviteten på egen hånd, men med gode vejledninger. Design selv et våbenmærke og mal det på et skjold, lige til at tage med hjem.

Det koster 50 kr. i materialepris at deltage i aktiviteten foruden entrebillet. Alle under 18 år har gratis entre. Hele sommerferien, fra den 27.juni til den 9.august, er der 50 % rabat på den ordinære entrépris.

Når du er på besøg på Holbæk Museum, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sikkert sammen. Vi anbefaler derfor at købe billet på forhånd til Holbæk Museum, hvis man vil være helt sikker på en plads til sommerferieaktivteten.
Billetter via entrevestmuseum.billetexpressen.dk

Holbæk Museum inviterer i sommerferien også til at låne et sæt arkæologiudstyr og gå på opdagelse i ArkæoLab. Eller hvad med en tur forbi Holbæk havn, hvor der er en maritim legeplads for de yngste, hvor man fx kan lære at binde knob.

Mal selv et våbenskjold på Holbæk Museum. Foto: Museum Vestsjælland.