Erhvervs- og boligmæglere fra Danmarks største ejendomsmægler EDC Poul Erik Bech er flyttet til Holbæk. EDC har oplevet en voksende forespørgsel på erhvervsinvesteringer i Holbæk, og netop derfor har mæglervirksomheden valgt at være synligt til stede med både erhverv og bolig i den nye butik i byen.

Der er ved at blive lagt sidste hånd på istandsættelsen af EDC Poul Erik Bechs nye erhvervs- og boligbutik på Labæk 10 i Holbæk, som i midten af marts 2020 købte den daværende butik EDC Westermann. Den nye boligafdeling er allerede flyttet ind, og inden længe rykker også erhvervsdelen ind. Partner og erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech Kenneth Wagner fortæller om fordelene ved at have erhverv i den nye butik:

“Vi kommer fremover til at være mere synlige lokalt. Erhvervsdelen i Holbæk har været styret fra Roskilde, men med den nye butik i Holbæk, kommer vi endnu tættere på markedet, og det giver os en lang række fordele. Vi har et rigtig godt setup, hvor vi kan tilbyde vores kunder gode løsninger i hele processen. Vi kan hjælpe med at rådgive om salgsstrategier, tage stilling til markedsføring, finde erhvervslokaler og meget mere. Det arbejde bliver selvfølgelig endnu bedre, når vi nu er endnu tættere på markedet.”

Det nye setup
Udover erhvervsafdelingen er der også en boligafdeling i den nye butik. Afdelingsleder for bolig Mads Pugerup Rasmussen siger: “Der kommer til at være en rigtig god synergi mellem bolig-, erhvervs-, og landbrugsafdelingen i butikken. Det er en stor fordel, at vi sidder under samme tag, for der er mange typer ejendomme i området – alt fra parcelhuse til landejendomme. Der er købere med mange forskellige ønsker, og i den nye butik har vi nu mulighed for at tilbyde specialiseret rådgivning inden for alle segmenterne. Sommetider overlapper erhvervs- og boligønsker, og her giver det os også en stor styrke, at vi kan se på sagerne med forskellige øjne.”

Modtaget med åbne arme
Markedet har da også reageret positivt på den nye butik: “Vi har allerede fået henvendelser om sager på erhvervsejendomme. Vi har selvfølgelig mærket, at nogle sager er trukket lidt ud her i coronatiden, da mange virksomheder har fået travlt med andre ting. Men vi er blevet taget imod med åbne arme. Folk reagerer positivt på, vi er kommet til byen, og det tegner rigtig godt,” siger Kenneth Wagner, EDC Erhverv og fortsætter:

“Vi er som sagt allerede godt kendte i Holbæk og omegn, og vi har eksempelvis netop formidlet salget af en investeringsejendom her i Holbæk nær Ahlgade, som huser modetøjsforretningen Tygesen Women, som bliver i bygningen, men på et mindre areal. Her fra vores nye butik har vi bl.a. indgået aftale om, at vi skal stå for salget af Butina/Marels erhvervsejendom på Ydervang 5, og Ydervang 4-6. Vi har netop fået underskrift på at formidle salget af en charmerende ejendom på Ahlgade 56 med herretøjsforretningen Sams på en af byens bedste beliggenheder. Så det er rigtig godt at mærke, at vi allerede er godt i gang med vores kerneopgaver i området.”

Solen skinner på Nordvestsjællands største by
Holbæk er en attraktiv by til erhvervsinvesteringer. Kenneth Wagner, EDC Erhverv, fortæller:
“Holbæk er et rigtig spændende område med et enormt potentiale. Vi forventer, at området vil opleve vækst på investeringsområdet. Holbæk er Nordvestsjællands største by og blot 45 min. fra København. Der er et kæmpe opland med mange muligheder. Afkast og udbud er de senere år blevet presset i områderne tættere på byen, og derfor vil mange kunne få et større afkast i Holbæk. Byen har strålende fremtidsudsigter.”

Der er også et stort potentiale i forhold til landbrug i området. “Der er en del landbrug på Vestsjælland ved Odsherred og omkring Holbæk. Derfor har vi også vores landbrugsafdeling tilknyttet butikken. Det er et eksempel på, at vi har en fordel, fordi vi er en del af et større maskineri som Danmarks største mæglervirksomhed og dermed kan trække på specialiseret viden. Vi har en unik viden på landbrugsområdet og hjælper med at sælge både store produktionslandbrug og mindre hobby landbrug,” siger Frank Poll, landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech og fortsætter:

“Vi har formidlet salget af Tingerupvej 132, en svineejendom på 110 ha og 600 søer. Vi har også Sortkilde til salg, en planteavlsejendom på 220 ha, som også ligger i Holbæk Kommune. Kommer vi op imod Odsherred, så har vi også en landbrugsejendom til salg på 50 ha og endnu en dejlig liebhaverejendom er på vej ind på 64 ha.”

 

Bemandingen i den nye butik i Holbæk. Fra venstre: Landbrugskoordinator Sara Notkin, salgskoordinator Lisa Søs Sørensen, afdelingsleder Mads Pugerup Rasmussen, landbrugschef Frank Poll, partner Sven Lyse, salgskoordinator og ejendomsmægler Maria Grønstad og partner Kenneth Wagner. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.