Skoleklasser, foreninger og sportsklubber kan nu tilmelde sig Diabetesforeningens Forårslotteri og tjene penge til sin egen fælleskasse samtidig med, at man støtter diabetessagen.

Som noget helt nyt kan man nu også sælge skrabelodder online hos Diabetesforeningen. På den måde har klubber, skoler og foreninger nu et alternativ til gadesalget, når de skal tjene penge til deres egne formål og samtidig støtte børn med diabetes. Det sker ved at melde sig til på www.diabetes.dk/lotteri.

Blandt dem, der solgte skrabelodder, da Diabetesforeningen sidste gang kørte sit lotteri i efteråret, var Holbæk By skole 8.G, der solgte hele 300 lodder og indsamlede 9000 kr. – heraf 4200 kr. til dem selv.

Aktiv indsats online
Skrabelodder giver penge til klubkasser, lejrskoler og samtidig til diabetessagen:

– I Diabetesforeningen glædes vi hvert år over den store tilslutning til skrabelodssalget fra landets sportsklubber, skoleklasser og foreninger. For ikke alene betyder deres aktive indsats, at vi blandt andet kan støtte familier med et barn med diabetes med rådgivning, netværk og kurser, de tjener samtidig penge til deres egne, vigtige formål som lejrskole, stævne eller nyt udstyr, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Han er glad for, at skrabelotteriet kan gennemføres trods coronakrisen:

Selv om det traditionelle gadesalg har været sat i bero på grund af corona-situationen, skal skrabelotteriet fortsat være til gavn og glæde for vores mange sælgere. Derfor har vi præsenteret et nemt alternativ med onlinesalg af skrabelodder, som vi håber vil motivere endnu flere til at sælge lodder og støtte diabetessagen, siger Sebastian Erbo Hoffmann.

Vind en bil eller en drømmerejse
I forårets skrabelotteri er der mere end 7.300 gevinster på lodderne til en samlet værdi af 1,1 million kr. Heriblandt en Toyota Yaris Hybrid inklusive levering og metallak til en værdi af 193.990 kr. samt to rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr.

Du melder dig til på hjemmesiden www.diabetes.dk/lotteri eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk