Der er mange gode grunde til at købe en elcykel. Hvis du overvejer at anskaffe dig en, er det en god idé at starte med en prøvetur, så du finder den helt rigtige model, der passer til dine cykelbehov. Nu har du muligheden for at prøvekøre en elcykel, når Holbæk Cykler inviterer til Elcykel Dag den 29. maj.

Med en elcykel er det ikke længere uoverkommeligt at cykle lange afstande, i modvind eller op ad bakke. Du er fysisk aktiv og får frisk luft til gavn for din sundhed, og du kommer ikke svedig og stakåndet frem. Sammenlignet med en bil er der tusindvis af kroner at spare i forhold til købspris, benzin, forsikringer og vedligeholdelse. Og med elcyklen udleder du ikke CO2, holder i lange køer, venter på offentlig transport eller bruger tid på at lede efter parkeringspladser.

Hos Holbæk Cykler oplever man da også, at flere og flere har fået øjnene op for elcyklens mange fordele.

“Der er stor stigning i antallet af kunder, der gerne vil have en elcykel. Jeg tror, at en del af interessen kommer af, at vi tænker mere over at passe på miljøet og passe på os selv. Elcyklen hjælper os med at hjælpe miljøet ved at bruge mindre brændstof, og så hjælper den os til at få motioneret mere. Man får nemlig stadig rigtig god motion på en elcykel. For man skal provokere cyklen til at hjælpe, så sensorerne på cyklen mærker, at der er brug for ekstra hjælp eksempelvis i modvind eller på vej op ad bakker,” siger Ebrahim fra Holbæk Cykler.

Men inden du går ud og investerer i en ny elcykel, anbefaler Ebrahim Parsaei, at du prøvekører elcyklen, så du får den helt rigtige model.

“Det er vigtigt at prøvekøre elcyklen, så man får den rigtige størrelse og det rigtige udstyr. Den skal passe til kroppen. Vi får altid vores kunder til at køre en lidt længere tur, og så stiller vi dem et spørgsmål efter turen, så vi ud fra svaret kan høre, om det har været den rigtige model, eller om der prøvekøres en anden model,” siger Ebrahim Parsaei.

Derfor inviterer Holbæk Cykler til Elcykel dag, hvor alle har mulighed for at prøvekøre nogle af de bedste elcykler, bl.a. fra mærket Gazelle. Det sker den 29. maj fra 10 – 17.30 i butikken på Smedelundsgade 37, 4300 Holbæk. Her er Holbæk Cykler klar til gratis at rådgive og vejlede dig til at vælge den helt rigtige elcykel. Det er helt gratis at deltage i Elcykel-dagen, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Pressefoto