Efter mange ugers Covid-19 overvejelser har Holbæk Teater besluttet at starte prøver på årets sommerteater ”De Fedtede Fætre på Kærgården”.

”Alt hvad vi foretager os på Holbæk Teater i disse corona-tider handler om tro og håb, fordi ingen jo ved noget med sikkerhed. Vi tror på, at åbningen af Danmark går hurtigere end planlagt. Vi har besluttet at starte prøver, og arbejder mod en flot premiere den 8. august. Og så håber vi, at publikum vil tro på det sammen med os”, udtaler teaterleder Brian Kristensen.

Holbæk Teater har på lige fod med andre kulturinstitutioner været lukket ned siden Covid-19 for alvor gjorde sit indtog i Danmark. Det har været en lang periode uden publikum på teatret, og nu tager vi chancen med prøvestart på mandag, og håber at slå dørene op for den hyggelige sommertradition i Museumsgården den 8. august.

”Det bliver muligvis med en anden publikumsopstilling, end vores gæster er vant til. Én ting er sikkert. Vi følger myndighedernes retningslinjer, så vi sammen kan passe godt på hinanden…
Og når De Fedtede Fætre indtager scenen til august, er det med lige så meget spas og løjer, som vores publikum kender det. Det bliver der med garanti ikke lavet om på”, fortæller Brian Kristensen.

Holbæk Teaters sommerteater er efterhånden blevet synonym med Flemming Jensen. Og De Fedtede Fætre på Kærgården bliver ingen undtagelse. Denne gang er det Morten Korchs kendte og elskede univers, der kommer under kærlig behandling af Flemming Jensen. Medvirkende i år er Elisabeth Von Rosen, Michael Hasselflug, Christian Damsgaard, Brian Kristensen og 3. årgang fra Holbæk Drama College. Kapelmester Lars Fjeldmose har arrangeret de kendte sange og hele fornøjelsen bliver instrueret af Joy-Maria Frederiksen.

De Fedtede Fætre på Kærgården har premiere den 8. august og spiller frem til 6. september i Holbæk Museumsgård.

Billetter kan købes på holbækteater.dk

Pressefoto. Illustration: Adam O.