De sidste skoleklasser vender tilbage til klasselokalerne, men kun få timer om dagen. Dermed fortsætter fjernundervisningen, som både elever og forældre har været udtalt tilfredse ifølge en undersøgelse fra SDU og Aarhus Universitet. Det oplyser Meebook i en pressemeddelelse.

Pressefoto

Kriser har det med at åbne for nye muligheder, og det er også tilfældet i Folkeskolen. Fjernundervisningen har accelereret den digitale omstilling i skolerne, og mange lærere har fået øjnene op for værdien af digitale værktøjer, og hvilke muligheder de fører med sig, efter de har været nødsaget til at bruge dem aktivt over de seneste måneder.

Lærerne har undervejs brugt et væld af forskellige digitale værktøjer som videochats og YouTube. Centralt for en stor del af skolernes undervisning har været de digitale læringsplatforme, hvor lærerne kan samle al undervisningsmaterialet og lektier, så det er nemt for elever og forældre at finde og bevare et overblik over børnenes skolegang.

Meebook er en læringsplatform, hvor lærere blandt andet kan planlægge undervisning, dele forløb med materialer, opgaver og evalueringer.

Alle skoler i Danmark har fra 2017 brugt en læringsplatform. 46 kommuner valgte Meebook som deres læringsplatform.