Hun var med til at starte en helt ny struktur og bestyrelse op i Holbæk Badmintonklub, som nu kan prale af en flot medlemstilvækst. Nu er hun indstillet til ”Årets Ildsjæl 2020” i DGI Midt- og Vestsjælland.

Traditionen tro fejrer breddeidrætsorganisationen DGI Midt- og Vestsjælland det frivillige foreningsliv og dets mange frivillige på årsmødet i april. I år er det dog udskudt på grund af Coronaepidemien, men frivilligheden skal stadig fejres.

”I første omgang har vi overbragt den gode nyhed til de nominerede kandidater i de tre kategorier ”Årets Forening”, ”Årets Ildsjæl” og ”Ungeprisen”. Vinderne afslører vi dog først på vores årsmøde, som vi har måtte udskyde på grund af coronakrisen. Vi håber nu at kunne afholde det 17. juni, så vi kan anerkende det fantastiske arbejde, der sker i foreningerne”, siger Bruno L. Hansen, der er formand for DGI Midt- og Vestsjælland.

Stine Nederskov nomineret til ”Årets Ildsjæl 2020”
Hun har skabt en øget sammenhængskraft i ungdomsafdelingen og et større fokus på bredden i klubben. Med Miniton er der nu 25 medlemmer mod 7 i den forrige sæson, og en stor andel af de unge spillere er nu uddannet som hjælpetrænere. Hun har været en aktiv del af klubben som spiller i mere end 20 år. Ungdomsafdelingen er vokset i medlemstal fra 85 spillere til 125 spillere.

Et stærkt felt
I kategorien ”Årets Forening” er Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening og Sørbymagle IF nomineret. Til ”Ungeprisen” er Simon Vittrup Olsen fra Sørby Fodbold, Nathalie Rove Olsen fra Taastrup Gymnastikforening og Nicolai Vincents Jørgensen fra Slagelse Tennisklub nomineret. I kategorien ”Årets Ildsjæl” er Lizzie Larsen fra Slagelse Tennisklub, Stine Nederskov fra Holbæk Badmintonklub og Benny Broström fra Vindinge IF MTB nomineret.

Pressefoto