Investeringsejendom beliggende i Holbæk nær Ahlgade er netop solgt. Ejendommen, som huser modetøjsforretningen Tygesen Women, har et stort areal og tilbyder gode udviklingsmuligheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen og bevarer, trods en usikker tid for ejendomsmarkedet, høj optimisme og aktivitet.

Denne velbeliggende investeringsejendom er en af Holbæks mest markante ejendomme. Ejendommen er beliggende på Nygade 1B, blot 150 meter fra Ahlgade og har derfor en central placering, hvor der er stor synlighed.

”Der er tale om en stor arkitektonisk investeringsejendom på 1.599 m2. Ejendommen huser modetøjsforretningen Tygesen Women, som driver detailhandel i stueetagens flotte og moderne butikslokale. På nuværende tidspunkt er Tygesen Women ejendommens eneste lejer, dog er der fremadrettet gode muligheder for at få flere lejere ind, ” siger ejendomsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Arno Starup Werner, og fortsætter:

”1. salen udgør 319 m2 og 2. salen udgør 260 m2 og har tidligere været benyttet til butik og kontor. Ejendommen har derfor et stort udviklingspotentiale, da det vil være muligt at etablere nye lejeboliger på begge etager. Holbæk er med sit stigende indbyggertal en kommune i vækst, hvilket medvirker til, at der fortsat vil være et udvidet behov for bolig- og erhvervsejendomme. Generelt er velbeliggende investeringsejendomme med ombygningsmuligheder til boligformål særdeles eftertragtet.”

Det er en større lokal aktør som har erhvervet ejendommen med henblik på at udvikle ejendommen og have den i sin portefølje af lokale ejendomme.

Ejendomsmarkedet skal holdes i gang
Ejendomsmarkedet kan stå overfor en potentiel svær og udfordrende tid grundet konsekvenserne af COVID19. Tilbageholdenhed og finansiel uro kan gå hen og påvirke efterspørgslen på ejendomme. Derfor er det kerneelementer for EDC Erhverv Poul Erik Bech, at gejsten, optimismen og aktiviteten opretholdes.

”Trods usikkerheden om COVID19 er jeg glad for, at vi sammen med køberen af ejendommen kunne opretholde salgsprocessen og samarbejdet, og dermed få en god handel i orden. Det er vigtigt, at hjulene holdes i gang og her er det værd at nævne, at der sagtens kan stables gode møder og samarbejder på benene, trods denne tid,” siger Arno Starup Werner fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.