I år kan landets største detailkæde inden for dyreartikler, Maxi Zoo, fejre 30-års jubilæum. Dette fejrer byens Maxi Zoo med gratis fødselsdagsgaver resten af året til alle byens søde kæledægger.

Det er ikke blot vores kære Dronning, der i år fylder rundt. Det samme gælder Maxi Zoo, landets største detailkæde inden for dyreartikler, der runder 30 år. Selvom butikken i Holbæk blot har 16 år på bagen, skal byens kæledyr og dyreelskere ikke snydes for den helt store fejring. Resten af året vil butikken tilbyde alle byens dyreelskere en særlig gratis fødselsdagsgave til deres kæledyr, om det er en sød hamster, logrende hund eller kælende kat, du har derhjemme. Det kræver blot, at du er medlem af Poteklubben, som er gratis at melde sig ind i, og som nemt kan gøres på Maxi Zoo’s hjemmeside eller i butikken, når lageret af foder og legetøj alligevel trænger til en opfyldning.

Fødselsdagsfejringen i Maxi Zoo Holbæk byder resten af året på en gratis fødselsdagsgave til dit kæledyr. Tilmeld dig på www.maxizoo.dk/kundeklub/tilmeld eller henvend dig i butikken, når du alligevel er ude for at handle ind til din pelsede ven.

Maxi Zoo Holbæk står altid klar til at rådgive og vejlede, men opfordrer byens dyreelskere for en periode kun at komme én handlende ad gangen fra samme familie samt at lade kæledyrene blive hjemme, selvom vi elsker at have besøg.

Pressefoto