PS Videnscenter følger naturligvis myndighedernes retningslinjer nøje under Corona-pandemien. Derfor holder de foreløbig lukket til og med 13. april.

De fleste aktiviteter i marts og april er flyttet til senere datoer. De satser fortsat på, at kursusaktiviteterne i maj kan afvikles som planlagt. Hvis det ikke bliver tilfældet, vil de gøre deres yderste for flytte dem til andre datoer.

Også undervisningen på de forløb, der allerede er i gang, bliver flyttet til nye datoer. Hvis de er nødt til at aflyse eller flytte planlagte begivenheder, bliver den enkelte kursist/studerende orienteret direkte via e-mail.

Har du købt eller køber du billet til et kursus i maj og juni, og PS Videnscenter grundet omstændighederne er nødt til at flytte eller aflyse, kan du enten overføre billetten til den nye dato eller få dine penge retur.

Alle, der har booket PS Videnscenter til møder, konfirmationer og andre fester i april, maj og juni og ønsker at flytte til en senere dato, kan selvfølgelig gøre det uden gebyr. Kontakt Mette Dalum, telefon 93 30 30 93 eller md@psvidenscenter.dk og hør mere om mulighederne.

“Vi gør alt, hvad vi kan for finde gode løsninger for alle og håber på din forståelse i en usædvanlig situation.”