Har din forening/klub lyst til at arrangere sommerferieaktivitet for børn og unge?

Kom til et uforpligtende informationsmøde torsdag d. 27. februar kl. 19.00-20.00 og få mere at vide. Mødet afholdes i Holbæk Ungdomscenter, Bygning 6, Gl. Ringstedvej 32, 4300 Holbæk.

Sommerferieaktiviteter er et tilbud til alle børn og unge i Holbæk Kommune fra børnehaveklasse og op til 18 år. Aktiviteterne vil finde sted i børnenes skoleferie, uge 27-32.

Alt har interesse, så derfor hører man meget gerne om, hvad I kan tilbyde. Tidligere år har man haft mange forskellige aktiviteter bl.a. boldspil, brætspil, spejderliv, tegning og selvforsvar. Og I bestemmer selv, om I vil bruge ½, 1 eller flere dage på aktiviteterne.

Mødet er ikke bindende, så kom og få en snak og en kop kaffe.

Det er muligt at søge om penge til dækning af udgifter til jeres aktivitet – dog ikke til løn og honorarer. I har også mulighed for at lave egenbetaling. UngHolbæk inviterer som tak til fælles spisning med de deltagende arrangører efter ferien. Der afsættes penge til projekt Sommerferieaktiviteter, der gennemføres som en blanding mellem kommunale midler og ressourcer, private bidrag og frivillig arbejdskraft.

For mere information klik her.

Foto: Holbæk Kommune