Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2019/12/23 til 2020/01/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkobilist uden førerret – bilejer også sigtet – Strandvejen, Svinninge – Holbæk

Kl. 15.55 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Holbæk for kørsel uden førerret og kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han havde lånt af bilens ejer. Den 23-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (hash). Bilens ejer – en 31-årig mand fra Asnæs – blev efterfølgende kontaktet og sigtet for at have overladt bilen til den 23-årige, selv om han ikke lovligt kunne være fører af den. Begge vil derfor høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Straksdom til biltyv – Kalundborg / Holbæk / Solrød

En 19-årig mand fra Solrød blev i forbindelse med et grundlovsforhør i Retten i Roskilde idømt 60 dages fængsel til senere afsoning for to biltyverier. Natten mellem søndag og mandag var han blevet anholdt i Ugerløse, da han kørte rundt i en bil, som han havde stjålet i Havdrup lørdag aften. Da han også natten mellem fredag og lørdag var blevet anholdt som fører af en bil, som han havde stjålet ved Urhøj Camping i Kalundborg kommune, besluttede anklagemyndigheden sig for at fremstille ham i grundlovsforhør set i lyset af hans tidligere domme. Den 19-årige var netop blevet prøveløsladt den 2. januar 2020 efter en længere frihedsstraf for berigelseskriminalitet og var således få dage efter blevet afsløret to gange i at stjæle biler, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han i forvejen var frakendt retten til at erhverve sig et kørekort. Den 19-årige blev dog løsladt efter dommen på de 60 dages fængsel, idet den netop idømte frihedsstraf først skal afsones på et senere tidspunkt.

Benzinlugt medførte evakuering – Hovedgaden, Regstrup – Holbæk

Kl. 19.57 fik politiet en henvendelse fra en beboer på stedet, idet beboeren mod sædvane kunne lugte benzin og frygtede, at der måske ville blive brand. Politiet fik underrettet hjemmeplejen om anmeldelsen, ligesom en ambulance blev tilkaldt til at holde stand by, hvis nogen måtte komme til skade, hvis der udbrød brand. Flere beboere på stedet blev midlertidigt evakueret til en anden del af bygningen, hvor der ikke var lugt af benzin. Ved nærmere undersøgelse af årsagen til benzinlugten fandt politiet frem til en 25-årig mandlig beboer. På hans bopæl befandt sig en knallert, som han havde slæbt sin knallert ind på bopælen, fordi der tidligere var blevet forøvet hærværk mod den. Evakueringen kunne herefter afblæses, og politiet formanede den 25-årige om den uhensigtsmæssige adfærd på grund af benzindampene i bygningen. Ingen blev sigtet for noget, og ingen havde lidt overlast som følge af benzindampene.

Mistænkelig mand ved bil – Ladegårdsparken Vest, Holbæk

Kl. 09.45 anmeldte en opmærksom kvinde, at hun kunne se en mand, der på parkeringspladsen ved et supermarked forsøgte at åbne en bildør med en kniv. Intet tydede på, at manden var ved at stjæle bilen, men anmelderen fandt dog adfærden mistænkelig. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 30-årig mand uden fast bopæl. Han var som ny bilejer kommet til at smække døren, og da dørhåndtaget var defekt, ville han åbne bildøren lidt anderledes end normalt. Han blev ikke sigtet for noget i den anledning, men var i forvejen var efterlyst af politiet i Nordjylland i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev derfor på stedet sigtet og afhørt til sagen i anledning af mistanken mod ham, og han vil senere høre nærmere fra den jyske politikreds, når deres sag mod ham skal afgøres.

Mand med pistol var attrap – Teglværksvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 18.20 kørte en patrulje igennem Jyderup, da de blev opmærksomme på en mand, som gik med en pistollignende genstand i hånden. Betjentene tog alle forholdsregler over for den potentielt farlige mand, som blev kommanderet ned at ligge, hvilket han gjorde uden dramatik. Politiet anholdt kortvarigt en 34-årig mand fra Jyderup, som viste at sig at være bevæbnet med en hardballpistol, der lignede en rigtig pistol meget. Manden havde netop fået overleveret “våbnet” af en kammerat og var på vej hjem, da politiet tilfældigt kom forbi. Patruljen tog en alvorssnak med den 34-årige om, at det kan skabe stor frygt og potentiel fare for ham selv, at gå rundt med “pistolen” i det offentlige rum. Manden fik sin hardballpistol igen, men nu var våbnet gemt væk, da han forlod stedet. Patruljen kunne herefter fortsætte til andre opgaver.

Politiet tog bilen ved spiritusuheld – Munkholmvej, Holbæk

Kl. 20.25 skete et sammenstød mellem to biler på Munkholmvej ud for Eriksholmvej. En 61-årig mand fra Holbæk kørte i nordvestlig retning, da han af ukendte årsager kørte over i den modkørendes vejbane, hvor en 36-årig mand fra Skibby kom kørende. Den 36-årige forsøgte at undgå kollisionen, så han styrede venstre om den 61-åriges bil. De to køretøjer ramte alligevel hinanden på højre side, så der skete skader på begge biler. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Den 36-årige tog kontakt til den 61-årige fører efter uheldet, og han skønnede, at den 61-årige var påvirket af spiritus.

Politiet blev tilkaldt til stedet, for at undersøge sagen nærmere. Den 61-årige blev testet med alkometeret, som viste en promille over 2,0. Han blev derfor sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve. Politiet beslaglagde den 61-årige bil med henblik på konfiskation, som det er muligt efter færdselslovens regler, når promillen er over 2,0. Den 61-årige ønskede beslutningen om beslaglæggelsen indbragt for retten, som nu skal tage stilling til indgrebet. Den 61-årige fik desuden midlertidigt inddraget sin førerret, indtil resultatet af blodprøven viser det endelige resultat af alkohol i blodet. Han blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen. Politiet skrev en rapport om uheldet, for at belyse omstændighederne ved sammenstødet.

Biltyv fremstilles i grundlovsforhør – Holbæk Landevej, Ugerløse

Kl. 00.50 så en patrulje en rød Honda Civic på Holbæk Landevej i Ugerløse, som de ville standse for at lave et rutinetjek. Da patruljebilens udrykningssignal blev tændt, standsede bilen ikke, men forsøgte at køre fra politiet. Efter at have kørt omkring 700 m standsede Hondaen og patruljen tog kontakt til føreren, en 19-årig mand fra Solrød, som oplyste, at han aldrig havde taget et kørekort. Det viste sig, at han var frakendt retten til at erhverve et kørekort frem til 2021 på grund af tidligere færdselslovsovertrædelser. Med i bilen som passagerer var en 18-årig kvinde fra Bagsværd og en 19-årig mand fra Nørre-Alslev.

Hondaen viste sig at være stjålet fra en indkørsel i Havdrup lørdag aften omkring kl. 19.20, hvor bilejeren kortvarigt havde ladet bilen stå med motoren i gang. Da bilejeren kom ud fra huset igen var bilen væk. Politiet søgte lørdag aften efter bilen, som var blevet set ved Urhøj Strand Camping i Store Fuglede – Kalundborg. Politiet fulgte efter den stjålne bil, men det lykkedes ikke at standse den og patruljen tabte den af syne syd for Solbjerg ved Høng.

Lørdag aften kl. 00.45 blev den 19-årige fra Solrød anholdt og sigtet for brugstyveri, da han blev standset efter kortvarigt at være kørt fra politiet på Køge Bugt Motorvejen videre ad Mosede Landevej til Skelvej i Greve i en stjålet VW passat. Passaten blev stjålet på Urhøj Camping i Kalundborg samme aften mellem kl. 18.00-21.30. Her blev den 19-årige taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling, hvorefter han blev løsladt. På det tidspunkt havde politiet ingen mistanke til den 19-årige i forhold til den stjålne Honda.

Den 19-årige fra Solrød blev natten mellem søndag og mandag igen anholdt og sigtet for brugstyveri af Hondaen. De to passagerer blev også sigtet for brugstyveriet og afhørt til sagen, hvorefter de fik lov at gå, men er fortsat sigtet i sagen. Politiet undersøgte den anholdtes forhold nærmere, hvor det viste sig, at han netop var blevet prøveløsladt efter en længere fængselsstraf for berigelseskriminalitet. Anklagemyndigheden vurderede sagen, hvor det blev besluttet at fremstille den 19-årige i grundlovsforhør ved retten i Roskilde kl. 11.00 med begæring om varetægtsfængsling.

Assistance til billetkontrollør – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 07.36 assisterede politiet en billetkontrollør fra Movia, idet en gratist ikke ville medvirke til at få udstedt en kontrolafgift. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en 23-årig mand fra København N, som ikke havde nogen gyldig rejsehjemmel. Hans identitetsoplysninger blev videregivet til billetkontrolløren, hvorefter politiet forlod stedet.

Færdselsuheld – Skovvejen, Mørkøv – Holbæk

Kl. 10.28 opdagede en patrulje en forulykket bilist på Skovvejen ved afkørselsrampen til Ugerløse / Skamstrupvej. En personbil lå i noget buskads på en skråning mellem rampen og Skovvejen, og føreren – en 43-årig mand fra Jyderup – blev af det tilkaldte ambulance- og redningspersonalet reddet ud af bilen, efter at biltaget var klippet op. Føreren blev bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Det viste sig, at han efter kørsel i østlig retning på rampen oplevede nedsat bremseevne. For at undgå sammenstød med eventuelle trafikanter på Skamstrupvej valgte den 43-årige at køre væk fra frakørselsrampen og ind i noget buskads for at få bilen standset. Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Ulovlig knallert beslaglagt – Svinningevej, Svinninge – Holbæk

Kl. 14.45 blev en 17-årig mand fra Snertinge standset på en 30-knallert, som politiet mistænkte for at være konstruktivt ændret, da den kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten var heller ikke registreret, og da den 17-årige i januar 2019 også blev taget i at køre på en konstruktivt ændret knallert, beslaglagde politiet den knallert, som den 17-årige netop havde kørt på. Politiet vil kontakte den 17-årige og hans værger, når sagen og spørgsmålet om konfiskation af knallerten skal afgøres.

Narkokørsel – Allerup, Holbæk

Kl. 15.19 fik politiet en henvendelse om en slingrende bilist, der kørte ad hovedvejen (rute 57) i retning mod Holbæk. I Allerup-området fik politiet kontakt til personbilen, som var blevet ført af en 31-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Hun var ædru, men en narkometertest indikerede, at hun var påvirket af amfetamin under kørslen. Politiet sigtede derfor kvinden for narkokørsel, og hun blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Mystisk mand – Gl. Skovvej, Sdr. Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 15.20 anmeldte pårørende til en 13-årig pige fra Regstrup, at datteren på vej hjem fra skole kl. ca. 15.10 var blevet kontaktet af en fremmed mand. Datteren var gået hjem fra skolen og havde undervejs passeret en mindre kassevogn, der holdt i vejsiden på Gl. Skovvej mellem Skovlyst og Søtrupvej. Ved bilen opholdt en fremmed mand sig, da hun passerede. Kort efter kørte manden i kassevognen langsomt efter den 13-årige, som blev kontaktet og tilbudt at køre med. Pigen afslog og løb fra stedet, hvorefter kassevognen med manden forsvandt i retning mod Kvanløse. Politiet fandt ikke kassevognen i området og forsøger nu at få identificeret både manden og hans køretøj for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været. Pigen beskrev manden som: spinkel af bygning, iført sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og dansk-talende med accent. Han kørte i en mørkrød/bordeaux kassevogn, der var lidt falmet i farven.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket kassevognen eller manden i området, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Penge beslaglagt – Nygade, Holbæk

Kl. 01.00 var politiet en tur forbi et diskotek, fordi der var en dårlig stemning på stedet og måske optræk til ballade. Det kunne politiet ikke konstatere, idet alt var roligt. Ved kontrol af personer på stedet fandt politiet en 24-årig mand fra Svinninge i besiddelse af et femcifret kontantbeløb. Da han skyldte penge til det offentlige, beslaglagde politiet efter SKATs anmodning to tredjedele af penge til afdrag på gælden til det offentlige. Den 24-årige ville nu tænke nærmere over, om han ville protestere mod den beslutning fra myndighedernes side. Han blev ikke sigtet for noget strafbart i forbindelse med politiets kontrol af ham og den mulige uro på diskoteket.

Kvinde ramt i fodgængerfelt – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 14.21 kom en anmeldelse om, at en kvinde var blevet påkørt i et fodgængerfelt. Personbilen som havde ramt kvinden var efterfølgende kørt videre uden at standse. Fodgængeren, en 17-årig ung kvinde gik over fodgængerfeltet, og blev ramt med lav hastighed, da hun befandt sig nogle meter ude på vejen. Kvinden kom ikke til skade og faldt heller ikke i forbindelse med påkørslen. Hun gik ind på fortovet igen, men bilen som havde ramt hende standsede ikke, den fortsatte videre ad Smedelundsgade i sydlig retning med en kvindelig fører bag rattet. Politiet kom frem og afhørte den 17-årige samt et vidne på stedet. Politiet fik oplysninger om den flygtende bil, men det lykkedes ikke at få kontakt til den formodede bilejer. Politiet optog rapport om uheldet og undersøger nu sagen nærmere.

 

Færdselsuheld – Munkholmvej / Joachimshvilevej, Holbæk

Kl. 09.56 havde en 47-årig kvinde fra Holbæk formentlig overset en 67-årig mand fra Holbæk, da han kørte i en kørestol ad Munkholmvej ad cykelstien. Kvinden var i en personbil kørt ad Joachimshvilevej frem til krydset ved Munkholmvej, hvor hun standede ved vigelinjen. Efter at have orienteret sig kørte kvinden ud på Munkholmvej, men strejfede herunder den 67-åriges kørestol, så der fremkom diverse ridser på både kørestol og bilens venstre forskærm. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, som kvinden formentlig vil høre nærmere til på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Kørsel uden førerret på ATV mv. – Kvarmløsevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 21.15 ville politiet standse en ATV for rutinemæssig kontrol af fører og køretøjet. Føreren ønskede dog ikke at tale med politiet og forsøgte derfor at stikke af ad først Kvarmløsevej, indtil politiet fik ATVen standset på Pilevej. Den blev ført af en 16-årig ung mand fra Tølløse, som ikke havde erhvervet sig et kørekort til ATVen, som i øvrigt heller ikke var hverken registreret eller ansvarsforsikret. Den 16-årige blev sigtet for disse overtrædelser af færdselsloven. Da han ikke umiddelbart kunne redegøre for ejerforholdet af ATVen, valgte politiet at beslaglægge den, indtil nogen kan dokumentere ejerskabet. Derfor kan den 16-årige risikere at få flere sigtelser fra politiet, såfremt ATVen måske kan være stjålet eller brugt uberettiget. Under alle omstændigheder vil han høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Narkobilist uden førerret mv. – Skovvejen, Jyderup – Holbæk

Kl. 02.13 opdagede en patrulje en personbil uden nummerplader køre ad Holbækvej i Jyderup. Da politiet ville standse bilisten, fortsatte føreren med forhøjet hastighed ad Skovvejen først i vestlig retning og senere i østlig retning, indtil bilen udramatisk blev standset. Personbilen blev ført af en 21-årig mand fra Regstrup, som skønnedes påvirket af narkotika under kørslen. Han havde endvidere ikke noget kørekort til at køre bilen, som ikke var hverken registreret eller ansvarsforsikret. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 21-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Fyrværkeriloven – Gl. Skovvej, Regstrup – Holbæk

Kl. 22.11 fik politiet anmeldelse om, at der blev affyret kanonslag omkring boldbanerne ved Nørre Jernløse i Regstrup. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf 5 unge i området. Politiet fandt i den forbindelse en 20-årig mand fra Jyderup i besiddelse af 8 ulovlige kanonslag. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven, og patruljen beslaglagde kanonslagene. Herefter kom der ikke flere anmeldelser om fyrværkeri til gene i området. Den 20-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand i garage – Irisvej, Kundby, Svinninge, Holbæk

Kl. 01.18 kom et alarmopkald om brand i en trailer, som stod i en garage tæt på en campingvogn. Beboerne havde i løbet af dagen samlet fyrværkeriaffald op og lagt det i traileren, som stod i garagen. Nu var der gået ild i fyrværkeriet, formentlig på grund af nogle gamle gløder, som havde antændt fyrværkeriaffaldet. Beboerne opdagede heldigvis branden før det spredte sig til andet. Det lykkedes dem at trække traileren ud af garagen og slukke ilden med en haveslange. Der skete derfor ingen skade på garagen eller campingvognen, og ingen personer kom til skade ved branden.

 

Mand anholdt for blufærdighedskrænkelse – Bjergmarken, Holbæk

Fredag over middag fik politiet anmeldelse fra flere vidner om, at en mand gik rundt i et grønt område omkring Bjergmarken, hvor han havde blottet sit lem. Han havde ikke blottet sig for nogen personer, men tværtimod havde han trukket sig tilbage i et buskads, hvis der kom forbipasserende. En havde også set, at han rørte ved sig selv. En patrulje blev sendt til området, men fandt ikke frem til den beskrevne mand.

Lørdag kl. 13.44 fik politiet endnu en anmeldelse om en person med samme signalement igen stod med blottet underliv i området omkring Bjergmarken, hvor han rørte sit lem. To skarpe vidner bemærkede at manden satte sig ind i en bil, og kørte fra stedet. Politiet fik oplysninger om registreringsnummeret på bilen, og kørte til bilejerens bopæl i Holbæk. Her traf politiet den mistænkte, en 31-årig mand, som blev anholdt og sigtet for to tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Han blev taget med til politistationen til afhøring. Han nægtede forholdet, men henholdte sig til, at han havde tisset. Sagen blev herefter vurderet juridisk, og der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Hovedgaden, Regstrup – Holbæk

Kl. 18.00 fik politiet en anmeldelse om, at en 25-årig mand fra lokalområdet var blevet tildelt et slag af en 19-årig mand ligeledes fra lokalområdet. Den 25-årige havde udtalt, at han ville ringe til politiet for at anmelde affyring af kanonslag, hvilket skulle være årsagen til slaget. Politiet kørte til byen og fandt frem til den 19-årige, der ikke ville oplyse sine generaler, da han skulle sigtes for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Derfor blev han kortvarigt anholdt og anbragt i detentionen. Omkring kl. 22.30 blev manden løsladt, men han vil høre nærmere om sigtelsen senere.

Overtrædelse af fyrværkeriloven – Claus Norbysvej, Holbæk

Kl. 18.15 standsede en patruljebil en personbil til rutinemæssig kontrol i Holbæk. Grundet førerens og passagerernes adfærd ved standsning, blev de sigtet og visiteret, ligesom bilen blev visiteret. Her fandt politiet en kniv, der blev beslaglagt, ligesom der i bilen lå et kanonslag, der også blev beslaglagt. Føreren af bilen, en 19-årig mand fra Holbæk, blev sigtet for at være i besiddelse af begge dele. Han vil høre nærmere om sagen senere.

Narkokørsel – Slotsvej, Holbæk

Kl. 20.35 sigtede og anholdt politiet en 31-årig mand, som førte en personbil, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden fik udtaget en blodprøve under sin anholdelse, og han vil få sagen afgjort på et senere tidspunkt.

Kørsel mod færdselsretningen på motorvejen – Kalundborgmotorvejen, Holbæk

Kl. 16.48 fik politiet flere anmeldelser om en bilist, der på Kalundborgmotorvejen kørte mod færdselsretningen i retning mod Kalundborg. Bilisten blev fulgt af flere bilister, der kørte i den rigtige færdselsretning og fulgte bilisten på motorvejen, indtil motorvejen ophørte og blev til Skovvejen. Her lykkedes det bilisterne at få standset den mandlige fører af “spøgelsesbilen”. Han blev tilbageholdt indtil politiets ankomst, hvorefter politiet sigtede en 84-årig mand fra Kgs. Lyngby for den farlige kørsel på motorvejen. Efter sigtelsen inddrog politiet mandens førerret, således at han ikke længere må køre bil. Den 84-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når færdselssagen mod ham skal afgøres. Der skete ingen uheld undervejs på den strækning, hvor den 84-årige kørte mod færdselsretningen.

Narkobilist med narko – Ahlgade, Holbæk

Kl. 16.25 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Høng for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af både amfetamin og cannabis (hash). Netop amfetamin fandt politiet ham i besiddelse af, idet han havde otte gram på sig. Den 28-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagerne om overtrædelser af både færdselsloven og lov om euforiserende stoffer.

Anmeldelse om høje brag – Ladegårdsparken Øst, Holbæk

Kl. 01.04 fik politiet flere anmeldelser om høje brag i området, hvilket kunne opfattes som fyrværkeri, samtidig med at en sølvgrå bil kørte væk fra området, samtidig med at nogle personer løb væk. Politiet kørte til området med flere patruljer, der i området mellem beboelsesejendommene og Skagerakvej fandt nogle afskudte patronhylstre. I området traf politiet også fire mænd – to fra Odsherred på 18 og 19 år samt to mænd fra Holbæk på 20 og 26 år. De blev alle fire anholdt for at få afklaret, om de måske havde en rolle i sagen, der havde en alvorligere karakter end ulovlig afbrænding af fyrværkeri. Ingen var tilsyneladende blevet ramt af skuddene, der havde ramt muren i andens sals højde i en beboelsesejendom tæt på nogle vinduer til de nærliggende lejligheder. Politiet forblev i området i præventivt øjemed, og de fire anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen. Ingen af dem blev sigtet for noget på nuværende tidspunkt, idet politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelser.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i forbindelse med skudafgivelserne i området kort før anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 17.24 var en 78-årig kvinde fra Holbæk kørt i en personbil ad Jernbaneplads mod øst med lav hastighed, da hun i fodgængerfeltet påkørte en 25-årig mand fra Kalundborg. Han var sammen med en anden i færd med at passere fodgængerfeltet, da uheldet skete, og blev efterfølgende bragt til skadestuen til kontrol. Den 25-årige var sluppet fra uheldet med diverse knubs, men politiet har optaget rapport om sagen for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder om nogen kan have overtrådt færdselsloven.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Skagerakvej, Holbæk

Kl. 2256 sigtede politiet en 30-årig mand uden fast bopæl for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, som han havde forsynet med en stjålet nummerplade bagpå. Bilen var nemlig blevet afmeldt i oktober måned og derfor ikke registreret eller ansvarsforsikring. Den 30-årige fører blev afhørt til sagerne og samtidig gjort bekendt med, at politiet beslaglagde hans personbil med henblik på konfiskation, da han inden for de seneste tre år var blevet sigtet mere end tre gang for kørsel i en bil uden at have et kørekort. Han vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Ringstedvej, Kvanløse, Holbæk
Odinsvej, Allerup, Holbæk
Regnbuen, Holbæk
Mosevang, Holbæk
Hegnet, Holbæk
Kikhøjparken, Holbæk
Skovengen, Jyderup
Aldersrovej, Jyderup
Kongsdalsvej, Kongsdal, Mørkøv
Østergade, Tølløse