Den 8. december var en dag med regn og kraftig blæst, det var 2. søndag i advent, og oveni det hele var der håndboldkamp mellem Danmark og Norge (Danmark tabte!). 

Foto: Fællesskab Tølløse

Alligevel dukkede der 11 forfrosne hoveder frem ved kirken i Kr. Eskilstrup. Det var en gåtur i en del af byen, hvor Lasse fortalte om den tidligere vejføring og statsmandshusene. 

Det fortæller Fællesskab Tølløse, der også gør opmærksom på kommende gåture, hvor du kan møde kulturen og historien i landskab og by.

Søndag den 12. januar klokken 14.00
Vi mødes på Soderup Kirkevej ved det grønne parkeringsareal mellem Soderup Kirkegård og Præstegården.
Signe vil føre os til kilden og videre ad Dumpedalsvej og Tølløsevej. Ved Dumpedalens Frugtplantage vil vi gå gennem skoven ned mod Tadre Mølle. Vi vil vende tilbage ad Tadrevej og Soderup Kirkevej.
Turen varer 1 time.
OBS! Mulighed for samkørsel fra No1 klokken 13.45 – medbring evt. kaffen og nyd den ved Tadre Mølle.

Søndag den 9. februar klokken 14.00
Terkel vil føre os igennem os gennem stier og veje i Kvarmløse og Tølløse by.
Vi begynder ved No1. Herfra gå vi mod Teglværksvej, hen til Pilevej, Ungdomsgården og videre til TPOE og derfra til Baptistkirken. Derfra vil vi bevæge os ned ad Lindevej, hen til Jernbanevej og videre til stien bag Mosten til Most Torvet. Herfra skal vi hen mod Den gamle Tølløse Centralskole, og til sidst går vi gennem veje og vænger tilbage til No1.