Smarteyes i Holbæk fylder 4 år, og inviterer derfor til stor fødselsdagsfest med gratis kage og kaffe samt 50% på alt i hele butikken. Fødselsdagen varer fra torsdag d. 7. november til og med lørdag d. 9. november.

Pressefoto

Optikerkæden Smarteyes i Holbæk har nu ligget i Ahlgade i 4 år, og det bliver fejret ved at invitere alle kunder på kaffe, kage og 50% på alt i hele butikken.

”Holbæk er en skøn by, som vi holder meget af. Vi har et godt og nært forhold til vores kunder, og derfor er det selvfølgelig dem, vi ønsker at invitere til et brag af en fødselsdagsfest, lyder det fra Janne Gärdström, der er butikschef i Smarteyes i Holbæk, der fortsætter:

”Vores største ønske er at skabe gode oplevelser for vores kunder, og vi håber, at rigtig mange, både nye og gamle ansigter, får tid og lyst til at svinge forbi butikken.”

Hos Smarteyes skal det være sjovt og enkelt at købe briller. Derfor er priserne gennemskuelige og der er altid frit valg mellem alle stel og kollektioner – uanset styrken på brillerne.

Til fødselsdagen er der foruden kaffe og kage 50% på alt i hele butikken. Fødselsdagen og tilbuddene varer fra torsdag d. 7. november til og med torsdag d. 9. november. Smarteyes i Holbæk ligger i Ahlgade 47A.