Tidlig fredag morgen rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi ud til to adresser i henholdsvis Ruds Vedby og Kundby. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.
 
Der blev på hver adresse fundet en kvinde dræbt. Den dræbte kvinde fra Ruds Vedby var 31 år og den dræbte kvinde fra Kundby var 35 år. De pårørende er underrettet.
En 39-årig mand, som er mistænkt i sagen, er anholdt. Manden havde en familiemæssig relation til begge kvinder. Det er politiets klare opfattelse, at der ikke bliver foretaget flere anholdelser i denne sag.
 
Den 39-årige kontaktede selv politiet efter det første drab i Ruds Vedby. Politiet bad under samtalen manden om at blive på stedet, men forbindelsen blev afbrudt. Politiet var hurtigt fremme på stedet og kunne konstatere, at den 39-årige ikke var på lokaliteten. Herefter blev der straks sat en eftersøgning i gang baseret på de efterforsknings- og beredskabsmæssige metoder, politiet har til rådighed.
 
Lidt senere meldte den 39-årige sig selv på politistationen i Holbæk efter det andet drab i Kundby.
 
“Det er desværre det andet drab i Ruds Vedby inden for kort tid. Derfor har vi valgt at være til stede med vores mobile politistation. Her kan borgerne henvende sig med deres bekymringer eller eventuelle oplysninger til sagen”, siger politiinspektør Kim Kliver.
Politiets teknikere har hele morgenen været på de to gerningssteder for at sikre spor og eventuelle overvågningsbilleder. Den 39-årige mand, som er sigtet for begge drab, har ligeledes gennemgået retsmedicinske undersøgelser. Politiet er på begge gerningssteder i gang med afhøringer af vidner.
 
Den 39-årige fremstilles klokken 18.00 i grundlovsforhør ved retten i Næstved sigtet for dobbeltdrab.
 
Hvis der er nogen, der har bemærket noget usædvanligt i områderne vil politiet meget gerne høre fra dem.
 
Politiet har ikke flere oplysninger for nuværende.