Går du rundt med en idé på hjerte til en teaterforestilling, som du brænder for at få på scenen? Nu kan du få mulighed for arbejds- og spilleperiode på Teatret Fair Play i Holbæk i maj-juni 2020:

Tre tidligere elever fra Holbæk Drama College har i samarbejde med Teatret Fair Play ansøgt Statens Kunstfond om midler til at kunne lønne unge kunstnere til at realisere deres ønske om at iscenesætte deres egen teaterforestilling.

Foto: ABW

Malaika, Sebastian og Marie er de tre personer, der sammen med Robert Parr ønsker at dette projekt skal støtte de unge kunstnere, der har en god og vigtig fortælling på hjerte, men som mangler et teater med plads og rum til at kunne fordybe sig i sit arbejde.

Derfor har vi skabt denne mulighed, med støtte fra Statens Kunstfond, hvor man kan indsende sin kunstnerisk idé til udvælgelse. Bliver din idé valgt, gives der midler til et prøveforløb, der skal kunne realisere en forestilling med premiere samt spilleperiode på Teatret Fair Play i Holbæk.

Teatret stiller prøvesal, scene, teknik og tekniker til rådighed, samt værksted og professionel sparring og vejledning fra bl.a. forestillingsleder Barbara Rousset Thomsen, som vil være knyttet til både prøveforløb og spilleperiode (Uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet 2019).

Start for prøveforløb d. 4. maj 2020. Premiere d. 13. juni. Spilleperiode fra d. 13.-18. juni 2020 (m. mulighed for turné).

Projektet “Realiser dit teaterstykke” giver honorar/en tarif til de medvirkende i forestillingen. Der er søgt midler til at give lige løn til i alt 8 medvirkende. Fx. Instruktør, 3 spillere, en musiker, scenograf, rekvisitør, manuskriptforfatter, forestillingsleder. Det er muligt at øge antallet af medvirkende.

Har du spørgsmål vedr. ovenstående er du velkommen til at kontakte teatret.

Ansøgningsfrist: Lørdag d. 30. november 2019 Kl. 24:00
Ansøgninger sendes til rob@fairplay.dk