Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2019/10/07 til 2019/10/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Uro og larm på tankstation – L. C. Worsøesvej, Holbæk

Kl. 22.04 fik politiet en henvendelse om, at en del biler var forsamlet på tankstationens område, hvor de larmede og bl.a. spillede musik højlydt. Politiet kørte til stedet, hvor der kun var få biler til stede. En 23-årig mand fra Holbæk, som politiet traf på stedet, blev formanet og opfordret til mere afdæmpet adfærd, så de omkringboende ikke blev forstyrret. Ingen blev sigtet for noget.

 

Indbrud i øjeblikket – Agervænget, Regstrup – Holbæk

Kl. 0335 fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde havde låst sig inde i soveværelset, efter at fremmed person var brudt ind i huset. Politiet kørte til området og kunne konstatere, at en ukendt person havde brudt et vindue op og derved fået adgang til huset. Tyven havde dog ikke nået at stjæle noget, inden huset blev forladt via indstigningsvinduet. En 58-årig kvinde havde forinden hørt nogle skramlelyde om natten og kunne ikke sove. Da der kom flere lyde, havde hun tændt lyset og formentlig derved skræmt tyven væk. Kvinden så ikke tyven og kunne derfor ikke give noget signalement til politiet. Ingen mistænkelige personer blev truffet i området ved kvindens bopæl. Politiet afventer nu resultatet af nogle tekniske spor, som blev sikret på stedet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Ringstedvej / Brorfeldevej, Brorfelde, Holbæk

Kl. 1814 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor flere bilister var involveret, og hvor der var tilskadekomne. På uheldsstedet var flere biler impliceret, så politiet måtte spærre Ringstedvej i begge retninger under rednings- og oprydningsarbejdet. Uheldet skete, da en 24-årig mand fra Ugerløse kørte i en personbil ad Ringstedvej mod syd med en 27-årig kvinde fra København NV som passager. Kort før krydset ved Brorfeldevej overhalede han en personbil, der holdt stille før svingning til venstre ad Brorfeldevej. Under overhalingen ramte den 24-årige frontalt ind i en modkørende personbil ført af en 51-årig mand fra Aarhus V. Sammenstødet mellem de to biler bevirkede, at to andre biler blev involveret, inden den 51-åriges bil kørte af vejen og ramte et plankeværk. Den 24-årige mand og hans kvindelige passager kom begge til skade ved uheldet og blev indbragt til et sygehus til behandling for knogleskader. De øvrige bilister slap med diverse knubs som følge af det voldsomme sammenstød. Da den 24-årige i et vist omfang var påvirket af spiritus under kørslen, fik han på sygehuset udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret. Oprydningsarbejdet var afsluttet kl. ca. 19.30, så vejen atter kunne for trafik i begge retninger.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 22.23 fik politiet en anmeldelse om en forulykket bil ud for Ringstedvej 173. Der var tale om en personbil, som en 19-årig mand fra Mørkøv havde mistet kontrollen over på grund af aquaplanning, da han kørte i nordlig retning. Han kørte af vejen og ind i en indhegnet fold, hvor hegnet blev ødelagt. Ingen kom til skade ved uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Færdselsuheld – Ringstedvej, Holbæk

Kl. 02.14 var en 40-årig mand fra Holbæk forulykket under kørsel i en personbil ad Ringstedvej ud for nr. 173. Han kørte i nordlig retning og mistede kontrollen over bilen, da han formentlig kørte gennem vand på kørebanen. Bilen gled af vejen og rullede rundt ude på en mark, hvor den også ramte et hegn. Den 40-årige slap uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Ladegårdsparken Øst, Holbæk

Kl. 11.41 fik politiet en anmeldelse om, at en muligt spirituspåvirket bilist havde påkørt en parkeret bil på en parkeringsplads. Politiet fik kontakt til en 39-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af spiritus og derfor blev sigtet og anholdt for spirituskørsel i forbindelse med påkørsel af en parkeret bil. Den 39-åriges bil havde ikke nogen forsikring, idet den var udløbet i juli 2019, så politiet inddrog bilens nummerplader. Den anholdte blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Brud på gasledning – Tølløsevej, Tølløse – Holbæk

Kl. 16.52 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af et brud på en gasledning. Der var udsivende gas, så borgerne i umiddelbar nærhed blev opfordret til at holde sig indendøre. Vejdirektoratet og Movia blev begge underrettet om en kortvarig afspærring af vejen, indtil en gasreparatør var fremme kl. ca. 17.55. Ingen kom til skade som følge af gasudslippet.

Hærværk mod skilte mv. – Tåstrup Møllevej / Ved Faurgården, Holbæk

Kl. 00.10 traf politiet en 19-årig kvinde fra Holbæk lige ved siden af nogle skilte, hvor der var blevet malet med blå spraymaling på bl.a. vejskilte og et elskab. Ved nærmere kontrol af kvinden og hendes rygsæk fandt politiet netop i besiddelse af spraydåser med blå maling, sprittusch og klistermærker. Ved nærmere undersøgelse af flere skilte i området fandt politiet flere tilfælde af frisk, blå spraymaling, hvorfor politiet sigtede den 19-årige kvinde for hærværk. Hun kan nu forvente at høre nærmere fra politiet både med hensyn til straffesagen og eventuelle erstatningskrav for rengøring af skilte mv.

Musik til ulempe på tankstation – L. C. Worsøesvej, Holbæk

Kl. 21.10 fik politiet en anmeldelse om, at flere biler holdt på en tankstation, medens førere og passagerer spillede højt musik til ulempe for naboerne. Politiet kørte til stedet og fik lagt en dæmper på de tilstedeværende bilister. Ingen blev sigtet for noget.

Tricktyveri – Borgm. N. E. Hansensvej, Holbæk

Kl. 15.50 anmeldte pårørende til en 92-årig kvinde fra Holbæk, at hun havde fået uventet besøg lørdag d. 051019 kl. ca. 17.00 af en fremmed kvinde. Kvinden havde oplyst at være sygeplejerske og var blevet sendt af den 92-åriges læge med noget medicin til hende. Den 92-årige manglede ikke umiddelbart noget medicin, men havde alligevel lukket den fremmede kvinde ind i sin lejlighed, som den fremmede kvinde nu gik rundt i og gennemsøgte herunder flere tasker tilhørende den 92-årige. Hun havde til sidst oplyst den fremmede kvinde om, at hun ikke havde nogen kontanter, hvorefter den fremmede havde forladt stedet. Senere havde den 92-årige opdaget, at en pung uden indhold dog var blevet stjålet fra hende under det uventede besøg. Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, Dansk af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Nydelig, velsoigneret ung kvinde, som talte dansk. Politiet forsøger nu at få kvinden identificeret.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området sent lørdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Fældet træ ramte bil – Valdemar Sejsvej, Tveje Merløse, Holbæk

Kl. 16.07 rykkede politiet ud til et lidt usædvanligt færdselsuheld, idet en bilist var blevet ramt af en fældet træ. Det viste sig, at en 50-årig kvinde fra Holbæk med en 17-årig mand som passager kørte i en personbil ad Valdemar Sejrsvej, da bilens kølerhjelm pludselig blev ramt af toppen af et grantræ. Der opstod skade på bilen, og de to personer i den blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen til kontrol. De var dog begge sluppet fysisk uskadte fra hændelsen, som de dog var noget chokerede over. En 51-årig mand fra Holbæk ville på sin private grund fælde et stort grantræ, som han havde sikret med diverse reb, så træet ikke burde falde ud over offentlig vej. Imidlertid gik en knude i rebet op, så han ikke kunne forhindre træet i at falde ud over Valdemar Sejrsvej et par hundrede meter nord for Omfartsvejen. Politiet har nu optaget rapport om hændelsen for at få klarlagt, om den 51-årige mand kan drages strafferetligt til ansvar.

Uro og uorden – Ladegårdsparken Øst, Holbæk

Kl. 17.15 rykkede politiet ud med flere patruljer efter en anmeldelse om slagsmål med op til 10 personer i området. Ved politiets ankomst var der dog faldet ro på blandt de syv mænd og kvinder i alderen 16-30 år, som politiet traf i området. Ingen var kommet til skade ved uroen, som var opstået, efter at en person var tilbageholdt af andre på en mistanke om muligt salg af euforiserende stoffer. Politiet fandt ikke noget ulovligt blandt de tilstedeværende og forlod området ganske kort efter. Ingen blev sigtet for noget i anledning af uroen.

Indbrud i Perioden

Peder Billesvej, Holbæk
Ægirsvej, Allerup, Holbæk
Borgmester N E Hansensvej, Holbæk
Søbæksparken, Jyderup
Ulkestrupvej, Ulkestrup, Mørkøv
Tømmerupvej, Mørkøv
Agervænget, Regstrup (3 steder)
Bellisvej, Kundby, Svinninge
Irisvej, Kundby, Svinninge
Hejrevej, Ugerløse