Martin Pihl fra Plus-Plus A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2019 i region Sjælland. Han vinder prisen for at skabe en international succes med en klar vision, hvor integritet og nytænkning går hånd i hånd. Martin Pihl fik overrakt prisen ved en velbesøgt kåring hos PwC.

Pressefoto

Martin Pihl er ejerlederen bag Plus-Plus A/S, der producerer og sælger kreativt legetøj af høj kvalitet til børn i alle aldre. Virksomheden startede som en ‘garage-virksomhed’ i 2009, der siden Martin Pihl overtog virksomheden i 2012 har opnået flotte resultater og vækst både i Danmark og i udlandet:

”Martin så som ejerleder potentialet i et produkt, som han siden er lykkedes med at sende på en flot vækstrejse. Han har fra begyndelsen sat retningen for virksomheden med en vision og klare værdier, som har været styrende for alt, hvad virksomheden gør, for produktets brand og dermed også for den store succes, legetøjsvirksomheden er i dag” fortæller Lars Vagner Hansen, director i PwC i Ringsted, og tilføjer:

”Med en vision om legetøjsprodukter af høj kvalitet, der appellerer til børn i alle aldre, og til konkurrencedygtige priser har Martin på syv år skabt et produkt, der har vundet adskillige priser på internationale legetøjsmesser, været udstillet på tre berømte museer i New York, og som har opnået popularitet i hele 40 lande.”

Stærke resultater gennem integritet og nytænkning
Hos Nykredit roser man Årets Ejerleder i region Sjælland for at have skabt en succes og en flot vækst gennem fokus på integritet og værdier samtidig med at have prioriteret nytænkning og innovation:

Pressefoto

”Plus-Plus A/S er en imponerende virksomhed, som har opnået international anerkendelse og popularitet ved at bruge samme grundprodukt i form af legetøjsbrikker, samtidig med at der udvikles nye kollektioner flere gange årligt gennem nytænkning og en innovativ tilgang til den kreative leg. Martins vision er blevet indfriet ved netop at holde fast i denne retning,” siger storkundedirektør i Nykredit, Peder Nitz.

Om Plus-Plus A/S
Plus-Plus A/S fra Holbæk har siden 2009 produceret og solgt legetøjsbrikker til børn i alle aldre. Legetøjet sælges i dag i 40 lande i Europa, Nordamerika og Asien. Virksomheden har leveret meget stærke resultater, både hvad angår vækst i omsætning og en stærk indtjening. Ambitionen er en fordobling af omsætningen inden for de næste tre år. Virksomheden har en særdeles professionel bestyrelse og ejerstruktur med tidligere ejer af Lagkagehuset, Ole Kristoffersen, samt Bjarke Ingels m.fl., som er med til at sætte de ambitiøse mål.