Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet 2019/08/23 til 2019/09/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i traktor – Kildegårdsvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 12.59 udbrød brand i en traktor, som kørte på en høstet mark og pressede bigballer med halm. Ilden spredtes til halmen på grund af det tørre vejr. Brandvæsen og politi kørte til stedet, hvor der kom kontrol over ilden, før den spredte sig yderligere. Ingen personer kom til skade ved branden. Brandvæsnet blev på stedet og efterslukkede, men politiet kunne fortsætte til andre opgaver, da der ikke var noget mistænkeligt ved branden.

Mindreårige butikstyve – Slotsvolden, Holbæk

Kl. 16.21 anmeldte personalet fra Kvickly, at de havde tilbageholdt to 13-årige drenge fra Holbæk, der havde stjålet 1 øl og 3 Smirnoff Ice til en værdi af 72,50 kr. Drengene erkendte forholdet, men kan ikke straffes, da de er under den kriminelle lavalder. Politiet underrettede de sociale myndigheder om episoden. Drengenes forældre kom til stedet og afhentede drengene. Butikken fik varerne retur, så de havde intet erstatningskrav.

Tyveri fra udstilling – Markvænget, Jyderup – Holbæk

Kl. 22.33 anmeldte en handlekraftig borger, at han kort forinden havde set en mand, som stjal blomster fra indhegningen foran supermarkedet Rema 1000. Borgeren havde taget kontakt til den mistænkte, som blot herefter kørte fra stedet. Det skarpsindige vidne tog et foto af den mistænkes bil. Politiet kunne derfor hurtigt finde frem til ejeren af bilen, en 52-årig mand fra Jyderup. En patrulje kørte til hans adresse, hvor de fandt de stjålne blomster. Den 52-årige blev sigtet for tyveriet, som han erkendte. Blomsterne blev leveret tilbage til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Den sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Tricktyveri – Jernbanevej, Holbæk

KL. 12.07 blev en 86-årig kvinde fra Holbæk udsat for tricktyveri kort efter at have hævet kontanter ved en hæveautomat. En udenlandsk kvinde havde henvendt sig til den forurettede i supermarkedet kort efter, den 86-årige havde hævet penge. En mand havde stjålet den forurettedes pung, mens den udenlandske kvinde afledte opmærksomheden. De to personer beskrives som:
A. Kvinde, 20-25 år, østeuropæisk af udseende, slank, skulderlangt hår mørkt i toppen og helt lyst fra ørerne og ned, ca. 165 cm. høj, mørk langærmet trøje, mørke tætsiddende bukser, iført briller.
B. Mand, 25-35 år, østeuropæisk af udseende, almindelig af bygning, mørkt kort hår kort i siderne, skæg langs kæbelinjen og rundt om munden (veltrimmet), iført blå dunvest, blå T-shirt med hvid print på maven, mørke shorts (ned over knæene) hvide kondisko.
Politiet hører gerne fra vidner, der har set de to personer eller har oplysninger til sagen.

Indbrud i Perioden

Eriksholmvej, Vipperød