Fire sjællandske familier vandt i starten af juli en gratis campingferie på Lolland-Falster. Den første familie er fra Holbæk. De er netop vendt hjem og glæder sig til at dele deres oplevelser.

I starten af juli lancerede Visit Lolland-Falster kampagnen ‘Lolland-Falster for Begyndere’, der skal gøre sjællænderne opmærksomme på campinglivets glæder og Lolland-Falster som den oplagte feriedestination – lige om hjørnet.

Som en del af kampagnen blev sjællandske familier opfordret til at ansøge om en gratis ferie på en af Lolland-Falsters campingpladser, og den første af de fire familier, der vandt en gratis campingferie, er netop vendt hjem.

Førstegangscampister fra Holbæk
Didde og Jonas tog turen til Lolland-Falster fra Holbæk sammen med deres to piger i uge 31 på en fem dages sommerferie med udgangspunkt i en campingvogn på Kragenæs Marina Lystcamp.

De kommende uger vil yderligere tre familier fra henholdsvis Gilleleje, Ishøj og Ballerup campere gratis på Lolland-Falster.

Kampagnen ‘Lolland-Falster for Begyndere’ er et samarbejde mellem campingpladserne Marielyst Ny, Østersøparken, Nysted Strand og Kragenæs Marina og Lystcamp samt Caravan Centret Brohallen og turistorganisationen Visit Lolland-Falster A/S.

Pressefoto – Visit Lolland-Falster A/S