En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte Andelslandsbyen Nyvang, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

I Andelslandsbyen Nyvang, som er et oplevelsescenter, hvor besøgende kan opleve livet i 1900-tallets landbysamfund, kan bestyrelsen glæde sig over, at en sponsoraftale med energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Aftalen er simpel. Man kan støtte andelsbyen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Andelslandsbyen Nyvangs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Andelsbyen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte arbejdet med at skabe oplevelser for de besøgende med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.