VVS står for varme, ventilation og sanitet, og det dækker over et bredt spektrum af ydelser såsom installation af toilet, reparation af en håndvask eller dræn i hele boligen. Alle disse opgaver og mange andre kan udføres af en VVS installatør.

Foto: ABW
Med en moderne bolig er det derfor også fuldstændig afgørende for dit velbefindende, at en VVS installatør aflægger jer et besøg fra tid til anden. Det gør sig også gældende, selvom du i den grad mener, at du selv er den største og mest kompetente handyman i Holbæk. Mange af de opgaver der varetages af en VVS installatør kan nemlig blive meget farlige, hvis de ikke bliver udført helt korrekt af en professionel, der ved hvad de laver.

Særligt når det kommer til de dyrere og lidt mere omfangsrige projekter såsom installationer af vand og varme i hele boligen, kan det være en god idé lige at sondere terrænet for VVS installatører, inden du bare smider penge efter den første og den bedste, du kan finde.

Sammenlign dine tilbud
Derfor er det oplagt at sammenligne flere VVS installatører, hvilket er blevet nemt, når du bare kan åbne hver deres hjemmeside eller ringe til dem for at få et bud på, hvilken pris de kan udføre netop dit projekt til. Der er selvfølgelig nogle sammenligningspunkter, som man ikke rigtig kan komme udenom såsom prisen og ekspertiser, men udover det, er det meget personligt, hvad I vægter højest hos den VVS installatør, der skal ud forbi jer.

En ting, som er vigtig for rigtig mange, er dog, at det er en lokal VVS installatør, som man kan være tryg ved, og som man stoler på vil gøre sit job bedst muligt. Det viser sig nemlig, at serviceniveauet er højere, når man har med mindre, selvstændige VVS installatører at gøre, som udelukkende arbejder i lokalområdet. Bor du i Holbæk, kan det derfor være en god ide at kigge efter VVS installatører i Holbæk.

Prisen på en VVS installatør
Der er dog også rigtig mange andre ting, som kan have en mindst lige så stor betydning for prisen. Prisen afhænger i enormt høj grad af den opgave, der skal udføres. Nogle VVS installatører har ekspertise på visse områder og kan derfor udføre opgaven billigere og mere effektivt. Er det en omfattende opgave, der kræver en VVS installatør med meget erfaring, kan han dog også være bekendt at tage mere for det.

Prisen på det, VVS installatøren skal udføre, afhænger dog også af, hvornår det skal udføres. For eksempel er timelønnen på en VVS installatør ofte betragteligt højere, når det bliver weekend eller helligdag. Selvom din lokale VVS installatør i Holbæk har døgnåbent, er det derfor ikke sikkert, at du skal kalde dem ud i den tidsperiode, medmindre det er en meget akut skade eller lignende.