Faurbohus & Brøchner i Holbæk er nu en del af den eksklusive kreds af tømrermestre i Danmark, der kan kalde sig SWEDOOR Dørmænd.

Din Dørmand er navnet på SWEDOORs håndværkerklub for tømrermestre, der hver dag hjælper boligejere med renovering og nybyg. Nu er Faurbohus & Brøchner i Holbæk blevet SWEDOOR Dørmand og er således en del af det eksklusive netværk af godt 100 tømrermestre i Danmark. SWEDOOR Dørmænd er specialiseret inden for arbejde med SWEDOORs døre, hvilket sikrer forbrugerne kvalitet og godt håndværk fra start til slut.

– Din Dørmand er SWEDOORS klub for dedikerede håndværkere, der værner om det gode håndværk og har et godt kendskab til vores sortiment. Tømrerne er uddannede til at have særlig indsigt i vores produkter, således at de har de bedste forudsætninger for at kunne rådgive deres kunder i dagligdagen, siger Peter Sejling, der er salgsdirektør hos SWEDOOR i Nordeuropa.

Der findes nemlig utallige muligheder, når det kommer til valg af døre i hjemmet, og mange har derfor svært ved at vælge den helt rigtige dør. Netop dette står SWEDOORs dørmænd klar til at hjælpe med, og Jens Brøchner fra Faurbohus & Brøchner oplever det som en stor fordel i sit daglige arbejde, at han nu kan kalde sig uddannet dørmand.

– Vores kunder bliver faktisk ofte overraskede over, hvor mange beslutninger der medfølger, når der skal vælges nye døre til hjemmet. En dør er nemlig ikke bare en dør – der skal både tages stilling til funktioner, design, støjniveau, sikkerhed og meget mere. Det stiller krav til vores evne til at kunne rådgive vores kunder bedst muligt, og som SWEDOOR dørmand føler jeg mig godt klædt på til det, fortæller Jens Brøchner fra Faurbohus & Brøchner.

Faurbohus & Brøchner i Holbæk deltager løbende i forskellige kurser og uddannelsesdage for at holde sig opdateret på SWEDOORs produktsortiment samt nyeste tendenser inden for byggebranchen.

Foto: ABW