Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet fra den 5. april til den 16. april 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil endte på mark – Landevejen ved Adelers Alle, Gislinge

Kl. 16.41 fik politiet en anmeldelse om et solouheld. En 72-årig kvinde fra Holbæk, kørte i sin bil ad Landevejen, da hun af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen. Hun kørte derfor over i modkørende vejbane, hvor der heldigvis ikke kom modkørende trafik. Bilen kørte videre ud på marken, hvor den standsede et godt stykke ude på marken. Den 72-årige blev undersøgt i ambulance, men var ikke kommet til skade. Patruljen kørte hende derfor hjem og sørgede for, at en nabo ville tilse hende løbende.

Færdselsuheld – Roskildevej-Omfartsvejen-Eriksholmvej, St. Grandløse, Vipperød – Holbæk

Kl. 10.36 rykkede politiet og redningspersonale ud til et færdselsuheld, hvor to biler var stødt sammen, og den ene bil lå på siden. Det viste sig, at begge førere var sluppet uskadte fra sammenstødet, der skete, efter at en 66-årig mand fra Jægerspris i en personbil var kørt mod øst ad Omfartsvejen. I krydset ved Roskildevej, hvor der er “Fuld stop”, var han kørt ud på Roskildevej og ind i siden på en varebil ført af en 46-årig mand fra Ringsted. Føreren af varebilen kørte i nordlig retning på Roskildevej og væltede om på højre side som følge af påkørslen. Et bugseringskøretøj blev tilkaldt til borttransport af varebilen, medens den 66-årige selv sørgede for borttransport af bilen. Vejen var ryddet kl. ca. 11.20 efter uheldet.

Mand bortvist fra sygehuset – Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 03.17 anmeldte personalet fra Holbæk Sygehus, at der gik en mand med en rollator rundt i receptionen og kastede med stolene. Politiet kom frem til stedet, hvor de traf en 58-åriog mand fra Kirke-Eskilstrup, der gerne ville have sygehuset til at bestille Flex-trafik til ham. Dette ville de dog ikke, da han ikke havde været indlagt, hvilket havde frustreret manden. Den 58-årige hævede nogle penge til toget, og ville selv finde hjem herefter, uden at være blevet sigtet for noget. Roen blev derfor genoprettet på sygehuset, og patruljen kunne fortsætte.

Fyrværkeri skabte utryghed – Adelers alle, Svinninge – Holbæk

Kl. 22.54 fik politiet en anmeldelse om, at en borger havde hørt noget, der lød som skud omkring Sandby. Borgeren havde senere hørt nogle skud nu mere vest på. Kort efter anmeldte endnu en borger, at hun også havde hørt noget, der lød som skud. En patrulje kørte en tur i området og traf her flere borgere, der havde hørt fyrværkeri. De fandt ingen tegn på, at der var affyret andet end fyrværkeri på stedet og kunne derfor fortsætte til andre opgaver.

Anmeldelse om “skud” – Agervang, Holbæk

Kl. 2024 fik politiet en henvendelse fra Natteravnene, som under deres tur i Vangkvarteret havde hørt noget, der kunne tyde på tre skudafgivelser. Skuddene var kommet fra området ved Fælleden ved siden af Agervang-området. Anmeldelsen, der blev modtaget kort tid efter skudepisoden i Rungsted i Nordsjælland, medførte en større udrykning af patruljer, der fik kontakt med personer i området. Det blev herefter klarlagt, at en personbil med defekt lydpotte havde kørt rundt i området. Bilen var ifølge vidner på anmeldelsestidspunktet kørt fra området i høj fart og havde i den forbindelse afgivet nogle høje knald fra udstødningen. Politiet fandt i øvrigt ikke tegn på, at der var afgivet rigtige skud i området, hvorfor politiet formoder, at den omtalte bilen har frembragt lyde, der kunne minde om skudafgivelser. Trods eftersøgning i området fandt politiet ikke den omhandlede bil, hvis fører kan risikere en bøde for unødig støj i forbindelse med kørsel i bilen.

Kl. 02.27 fik politiet endnu en anmeldelse om “skud” fra området ved pendler-P-pladsen ved Tuse og Holbækmotorvejen. På p-pladsen fik politiet kontakt til nogle unge, der også havde hørt “skuddene”. De mente dog, at “skuddene” var kommet fra en bil i området og ikke fra et skydevåben. Politiet fandt heller ikke i dette tilfælde frem til bilen, der kunne mistænkes for at frembringe disse lyde.

Mand ramt af skud i Jyderup

Se udsendt pressemeddelelse og følg med på Twitter.

Indbrud i perioden

Jydbækvej, Jyderup