Optikerkæden Smarteyes’ nye kollektion Natural Nomad er en uimodståelig kollektion af stel i bløde naturfarver. Kollektionen henter sin inspiration både fra 70’ernes og nutidens nomadiske livsstil.

Kollektionen Natural Nomad er en elegant spejling af den moderne nomadiske livsstil, hvor grænserne mellem arbejde og fritid er udvisket, og det at rejse er en naturlig del af livet.

– Vi har skabt en kollektion, som er en hyldest til nutidens nomadiske livsstil og som samtidig tager os tilbage til 70’ernes frie bohemeliv, lyder det fra Pernilla Algede, der er Creative Director hos Smarteyes.

Bløde former og naturfarver
Kollektionen består af fire modeller – Cultivator, Vagabond, Culturist og Boheme – som kommer i bløde former og med en aura fra 70’ernes stilbegreb Casual Chic. Farvepaletten består af naturfarver, som giver et blødt og varmt udtryk. Stellene er designet i et smukt acetat med elfenbensbelagt mønster og en inspirerende detaljegrad.

– Vi vil inspirere vores kunder til at opdage deres indre boheme med disse fire modeller, der skaber et stilsikkert og jordnært udtryk, lyder det afsluttende fra Pernilla Algede.

Stellene fra kollektionen Natural Nomad gør sig også godt til solbriller. Lige nu får du en gratis solbrille med i din styrke, når du køber briller hos Smarteyes. Se mere her.

Foto: Smarteyes