Her kan man se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Holbæk Kommune i tidsrummet fra den 25. februar til den 5. marts 2019.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Odsherredvej, Grevinge – Holbæk

Kl. 0737 var der sket et færdselsuheld på rute 21, hvor flere bilister var involveret. Ambulancepersonale og politiet kørte til uheldsstedet, hvor det viste sig, at en 33-årig mand fra Hinnerup under kørsel i sydlig retning i en varebil for sent opdagede, at den forankørende personbil ført af en 22-årig mand fra Asnæs havde bremset. Den 33-årige kørte derfor ind i bagenden af den 22-åriges personbil. Hans personbil blev som følge af påkørslen skubbet frem i en personbil ført af en 33-årig mand fra Ørum på Djurs. Den 33-årige mand fra Hinnerup blev indbragt til kontrol på skadestuen, men var sluppet med diverse knubs. Kortvarigt måtte politiet spærre vejen i forbindelse med flytning af et af de havarerede køretøjer. Kl. ca. 0815 var vejen igen ryddet og farbar i alle spor i sydlig retning.

Brand i bil – Slagelsevej, Øllemose rasteplads, Jyderup- Holbæk

Kl. 0512 kom et alarmopkald om brand i personbil, der holdt parkeret på en rasteplads. En vidne kom tilfældigt forbi og så, at det brændte i bilens kabine. Da politiet kom frem, var brandvæsnet i gang med at slukke ilden, men på daværende tidspunkt var bilen overtændt. Bilen udbrændte, men ingen andre biler eller bygninger blev beskadiget ved branden. Det var ikke muligt at fastslå brandårsagen, så politiet skal nu undersøge sagen nærmere og finde frem til ejeren af bilen.

Vidner, der har bemærket noget mistænkeligt på Øllemose Rasteplads forud for, at branden opstod omkring kl. 0512, eller personer, som i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Brand i bilbatteri – Ladegårdsalleen, Holbæk

Kl. 1504 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, der stod parkeret imellem en del huse. Da brandvæsnet kom frem havde bilejeren selv slukket branden med en pulverslukker. Det viste sig, at branden var opstået ved kortslutning i bilens batteri. Der skete ikke skade på personer eller bygninger i forbindelse med branden.

Narko og spirituskørsel – Riffelhavevej, Holbæk

Kl. 0235 blev en 24-årige mand fra Holbæk sigtet og anholdt for både spiritus og narkokørsel, da han kørte en personbil. Han fik udtaget en blodprøve, som politiet nu venter at få svar på, hvorefter den 24-årige vil høre nærmere.

Mand skabte uro på akutmodtagelsen, Smedelundsgade, Holbæk

Kl. 0356 anmeldte personalet på sygehuset, at der var en mand på stedet, der nægtede at gå. Manden var nu blevet uadreagerende og anmelderen ønskede derfor politiets hjælp. Politiet traf en 34-årig mand fra Holbæk, der blev bortvist fra stedet, hvilket han i første omgang efterkom. Tyve minutter senere var den gal igen, da manden nu var tilbage på akutmodtagelsen. En patrulje kom frem og bortviste ham endnu engang, og denne gang forlod manden stedet. Han blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Mand skabte utryghed – Jernbaneplads, Holbæk Station, Holbæk

Kl. 1154 fik politiet en anmeldelse om, at en mand, der virkede uligevægtig, gik rundt ved busholdepladsen og råbte ukvemsord af de forbipasserende, hvilket skabte utryghed på stationen. En patrulje kom til stedet kort efter, men traf ingen, og der kom ikke yderligere anmeldelser om manden med den utryghedsskabende adfærd.

Spiritus og narkokørsel – Holbækvej, Jyderup – Holbæk

Kl. 2307 standsede politiet en personbil for at lave en rutinekontrol. Bilen kørte ind på en tankstation, og patruljen traf føreren, der viste sig at være en 30-årig mand fra Kastrup. Manden var både narko og spirituspåvirket, så han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Han blev senere løsladt, og kan nu vente at høre mere fra politiet, når resultatet af prøven er kommet.

Brandundersøgelse – Vallestrupvejen, Vallestrup, Holbæk

Kl. 1228 fik politiet en anmeldelse om, at sort røg var at se i Vallestrup-området. En patrulje kørte til området og fandt frem til et bål, der var tændt i en grusgrav ikke langt fra en landejendom. Brandvæsnet og brandvæsnets indsatsleder ankom også til stede, men bad den mand, der havde tændt bålet, om straks at slukke det ved at lægge grus på bålet, så brandvæsnet udførte ikke brandslukning. Ifølge brandvæsnet var der sket afbrænding af plastsække muligvis med et indhold af gødning, således at der kunne være tale om en overtrædelse af miljølovgivningen, og som derfor havde udviklet sort røg. En 66-årig mand fra Vipperød kan derfor forvente at høre nærmere fra myndighederne på et senere tidspunkt.

Brand i køkken – Ladegårdsparken Øst, Holbæk

Kl. 1407 slog en 33-årig mand fra Holbæk alarm til brandvæsnet, efter en gryde med fritureolie var brudt i brand i hans køkken i en lejlighed. Han havde inden brandvæsnets ankomst selv forsøgt at slukke branden ved at hælde vand på, men det havde blot forværret branden. Brandvæsnet fik slukket branden, der havde forrettet skade på emhætten, ligesom brandvæsnet pillede nogle køkkenskabe ned for at sikre sig, at branden ikke havde bredt yderligere. Ingen kom til skade ved branden.

Højresvingsulykke med lastbil – Bonderupvej, Ugerløse, Holbæk

Kl. 0824 kørte en lastbil, der blev ført af en 50-årig mand fra Næstved, ad hovedgaden mod nord, og skulle svinge til højre ad Bonderupvej. Her overså den 50-årige en knallert, der kørte lige ud i krydset og påkørte knallerten, så den væltede. Føreren af knallerten, en 49-årig mand fra Ugerløse, fik indre kvæstelser som følge af kollisionen, men er uden for livsfare. Han blev kørt til sygehuset til behandling. Den 50-årige fører af lastbilen, kan forvente at høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.

Tyveri fra taske – Holbæk Station

Kl. 1014 ringede en 67-årig kvinde fra Udby, Holbæk til politiet for at anmelde, at hun havde været udsat for tyveri. Dagen forinden om eftermiddagen havde hun været på Holbæk Station med en veninde, hvor hun i kiosken havde købt et blad. Da de forlod kiosken stod en mand lidt i vejen, og kvinderne måtte kante sig forbi. På vej til parkeringspladsen gik tre mænd omkring kvinderne, hvoraf den ene var manden fra kiosken, og da veninden syntes, at de gik lidt for tæt på, spurgte hun, hvad mændene ville. Mændene forsvandt derefter fra stedet, og dagen efter opdager den forurettede, at hun mangler sin pung. Ved opkald til pengeinstituttet kunne det konstateres, at der var hævet kontanter på kvindens kreditkort.

De tre mænd beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af kropsbygning og hvid hudfarve. Han var iført en blå eller grå jakke og medbragte en blå rygsæk.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, kraftig kropsbygning, bred næse, hvid hudfarve og sort hår. Han var iført en grå langærmet trøje.

C: Mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 165-170 cm høj, spinkel af kropsbygning, med briller og hvid hudfarve.

Indbrud i Perioden

Birkekær, Gislinge (4 steder)
Ahlgade, Holbæk
Barsebæk, Holbæk
Strandmøllevej, Holbæk
Ahlgade, Holbæk
Hybenvang, Holbæk
Risbjergvej, Kvanløse, Holbæk
Smedelodden, Stigs Bjergby, Mørkøv
Naurvej, Undløse, Tølløse
Hjortholmvej, Tølløse
Roskildevej, Kongstrup, Vipperød