Den dristige og stærke kvinde inspirerer Smarteyes i ny kollektion
The New Femme Fatale er en markant og feminin hyldest til kvinder, der forfører verden med intelligens, selvtillid og ydmyghed.

”I arbejdet med kollektionen ønskede vi at indfange den moderne strømning af en stadig stærkere kvindelighed med kvinder, der kender deres værdi og tror på deres evne til at realisere sig selv. En kvinde, der med ydmyg autoritet gør verden til et lidt bedre sted at bo i”, lyder det fra Pernilla Algede, der er Creative Director i Smarteyes.

Foto: Smarteyes.

Et markant stilindtryk og en rig farvepalet
Kollektionen består af tre stel – Integrity, Confidence og Authenticity – som sætter et markant stilindtryk gennem originale former, hvor den ikoniske cateye-model er central. Stellene kommer i en rig farvepalet af transparent cognac, flaskegrøn, naturfarve, sort satin og nuancer af sort, elfenbensfarvet og skildpaddemønster.

”Vi gik efter at skabe et interessant mix af leg og tyngde, hvor designet og de omhyggeligt afbalancerede detaljer, giver vores kvindelige kunder eksklusive valgmuligheder”, afslutter Pernilla Algede.

The New Femme Fatale er en hyldest og et statement til den moderne stærke kvinde. Derfor lancerer Smarteyes kollektionen den 8. marts på kvindernes internationale kampdag.