I optikerkæden Smarteyes i Holbæk vil de gerne hjælpe kunder med at finde den helt rigtige brille. Derfor lancerer de Staff Selection, der er en brilleselektion med fokus på briller til forskellige situationer og behov.

Foto: Smarteyes.

Brillerne i selektionen er nøje udvalgt af personale i Smarteyes for at sætte fokus på, hvordan forskellige briller kan bruges i forskellige sammenhænge og til forskellige behov. I brilleselektionen kan kunder eksempelvis finde ”Aflastning for mor-brillen”, ”Flot på job-brillen” og ”100meter fri-brillen”.

”Vi synes, at det er vigtigt at sætte fokus på, at briller er meget mere end et blot et synshjælpemiddel. Briller er en af de nemmeste måder, hvorpå du kan ændre dit udseende og din fremtoning”, lyder det fra Sarah Lind Rasmussen, der er salgsassistent i Smarteyes, og en af personerne bag brilleselektionen Staff Selection.

I Staff Selection kan kunder, foruden at hente inspiration til deres næste brille, få et indblik i, hvilke briller salgsassistenten og optikeren vælger.

Se mere på Smarteyes’ hjemmeside.