Trænger du til at stoppe op og trække vejret og give dig selv en pause fra hverdagen? Så tilbyder Dorthe Eichen et introduktionskursus i mindfulness; det hedder ‘Break and Breathe’.

Foto: Dorthe Eichen

Dorthe Eichen beskriver kurset således: “Kurset for dig, som føler dig mentalt overloadet og træt. Dig som ønsker redskaber til, selv, at skabe ro og balance i dit liv. Dig som ønsker at ændre dine negative tanker og følelser for at genfinde glæden og gejsten i dagligdagen.”

Man vil blive præsenteret for redskaber og teknikker, der kan inspirere en til at se og opleve livet på en anden måde, så man kan overkomme nogle af de ting i ens liv, som man ønsker at ændre. Dorthe Eichen lover, at der vil blive arbejdet både med kroppen og sindet: “For ligesom man kan træne kroppen, kan man også træne sindet til at gøre ting anderledes, blive mere smidig og udholdende. Du vil introduceret til mangfoldigheden og forskellige måder at bruge redskaberne på ligesom du vil få små opgaver og øvelser, som du kan arbejde med derhjemme.”

Kurset begynder onsdag den 23. januar og løber over seks onsdage i alt.

Læs mere og tilmeld dig her

.