Hos spejdergruppen Dds Alexandra Gruppen Mørkøv kan både ledere og medlemmer glæde sig over, at en sponsoraftale mellem spejdergruppen og energiselskabet OK er blevet underskrevet.

Spejdergruppen Dds Alexandra Gruppen Mørkøv har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med OK. Foto: Energiselskabet OK.

Aftalen er simpel. Man kan støtte spejderne med 5 øre for hver liter, man tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Dds Alexandra Gruppen Mørkøvs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Spejdergruppen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte de lokale spejdere med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.