Lørdag den 12. januar kl. 11.00 får Teatret Fair Play besøg af Nørregaards Teater med forestillingen 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10, som handler om tro og næstekærlighed og om de ti bud.

En engel sidder på sin røde trappe og spiser fyldte chokolader. Hendes ukulele er bulet, og hendes vinger er flossede. Nedenunder sidder en mand i slidt jakkesæt med sin guitar på en trappesten. Han leder efter den tabte melodi. Han har meget på samvittigheden, og englen beslutter at hjælpe ham ved hjælp af de 10 bud. Men er det vigtigste at følge dem eller sit hjerte?

”Du må ikke stjæle“…. Men hvad gør man, hvis et barn er ved at dø af sult, og man ikke har nogen penge?

Nørregaards Teater er stiftet i 1992 og er Lille Storbyteater i Odense Kommune. Teatret er et af landets største børne- og ungdomsteatre. Teatret Fair Play har tidligere haft besøg af Nørregaards Teater med følgende forestillinger: 7 MED ET SLAG, KAMELEN KOM TIL SIDST, DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT og MED PLASTER PÅ KNÆET. Læs mere om Nørregaards Teater her.

Foto: Teatret Fair Play

Forestillingen har fået nogle fine ord i Teateravisen.dk:

”’1-2-3-4-5-6-7-8-9-10’ er en smuk og poetisk teaterforestillingen om medmenneskelighed, kærlighed og gammeltestamentlige budskaber.
Nørregaards Teater, og ikke mindst teaterskaberen Hans Nørregaard, kan noget særligt, når det gælder de små og poetiske teaterforestillinger.

I ’1-2-3-4-5-6-7-8-9-10’ er musikken en stor medspiller – især i nogle små og fine kompositioner af Ole Højer Hansen, hvor den poetiske tone i forestillingen dyrkes.

… én af de små perler, hvor man forlader teatersalen med en behagelig klump i halsen og et fornyet håb for menneskets evne til at være medmenneskelig.”
Morten Hede

Forestillingen går lørdag d. 12. januar 2019 kl. 11.

Alder: Fra 5 år.
Varighed: 40 min.

Billetpris: 40-135 kr.
Køb billetter via www.fairplay.dk

Stykket er produceret af Nørregaards Teater i samarbejde med Hans Nørregaard og Klaus W. Andersen.
Medvirkende: Nanna Schaumburg-Müller og Klaus Weirup Andersen.
Instruktion: Hans Nørregaard.
Scenografi og kostumer: Julie Forchhammer.
Musik: Ole Højer Hansen.