THIS IS CHRISTMAS SÆTTER FOKUS PÅ ALLE DE MODSATRETTEDE FØLELSER
De fleste kan sige ret præcist, hvad der skal til for, at julen kan indfinde sig. Men det er langt fra sikkert, at andre er enige! Skal det være and eller flæskesteg? Et rigtigt træ eller må det være praktisk plastik? Må gaven være hjemmelavet eller skal den være købt? Skal børnene være hos mor eller far?

Hvad der betyder noget ganske særligt for den ene kan være helt stik mod en anden. Skuffelserne står potentielt i kø, når kalenderlyset tæller ned med rasende hast. 1, 2… 24 – JUL!

Alligevel gør vi det hvert år i december. Kaster os hovedkulds og med alle tænkelige og utænkelige ressourcer ind i jagten på at skabe og bevare den helt rigtige jul. Hvad den så end er. Men måske er det først bagefter. Når festen er slut og lysene brændt ned. Når vi helt forspiste ligger midt i det sammenkrøllede gavepapir, at julen i sandhed indfinder sig. Når vi anstrenger os allermindst for at gøre det rigtigt.

Med teaterkoncerten This is Christmas flår Holbæk Teater, som utidige børn, alle 24 kalenderlåger op på én gang! Og sætter et kærligt spejl op for vores alle sammens jul. Hvor forskellig den end måtte være.

I ROLLERNE
Trine Pallesen / Morten Hemmingsen / Bjørn Fjæstad / Karoline Munksnæs / Liveorkester: Thomas Hansen, Jesper Thomsen og Nikolaj Bloch / samt dansende statister m.fl.

SPILLER
Forestillingen har premiere 1. december og spiller fra 1.-30. december.

Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel

 

Foto: Mie Neel